• DOLAR 32.332
  • EURO 35.084
  • ALTIN 2297.69
  • ...
`HÜDA-PAR`ın zafere giden yolculuğundan korkuyorlar`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
HATAY- HÜDA PAR Hatay İl Başkanlığı PKK/BDP’li çetelerin Lice’de HÜDA PAR heyetine düzenlediği  saldırıyı lanetledi.
 
HÜDA PAR Hatay İl Başkanı Ömer Cengiz Özkan, çirkin saldırının HÜDA PAR’dan ve onun zafere giden yürüyüşünden ne kadar korktuklarını gösterdiğini söyledi.
 
Lice olaylarında polisin tutumunu eleştiren Özkan, paralel devlet ile faşist-sosyalist yapı ittifak mı yaptı? Sorularını akıllara getirdiğini söyledi.
 
Saldırılar planlı yapıldı
Saldırı esnasında bir provokatörün kameralara yansıyan görüntülerinin olayın planlı olduğunu açığa çıkardığını ifade eden Özkan şöyle konuştu: “Saldırı esnasında kameralara yansıyan ve bir elinde sopa diğerinde fotoğraf makinesi bulunan bir provokatör. HÜDA-PAR heyetine ve görüntü almaya çalışan basın mensuplarına saldıran eylemcinin, olay yerine gelen polisleri görünce elinde fotoğraf makinesi olan bir basın mensubuna dönüşmesi, hain saldırı iddiasını ispatlamaktadır. Kameralara yansıyan bu çelişkili durum olayın tamamen planlanmış olduğunu farklı olaylardan etkilenerek gelişmediğini de göstermektedir.” ifadelerini kullandı.
 
“Kapı kapı dolaşan Mustazaflar kazanacaktır”
Hangi örgüt, hangi parti, hangi oluşum, hangi derin yapı olursa olsun İslam`a ve Müslümanlara savaş açanların kaybetmeye mahkum olduklarını ifade eden Özkan, “İslami camiaların gelişimini sinsi planlar ve provokatör eylemlerle durdurmaya çalışanlar, halkın desteğini alan oluşumları halkın gözünde küçük düşürmeye çalışanlar kaybetmişlerdir. İhlasla çalışıp halka hizmet edenler, ezilmiş halkların hakkını arayanlar, tevhit inancıyla ve ümmetsel bakış açısıyla Kur’ ani çizgide yürüyen ve bu amaçla ev ev, köy köy, kapı kapı dolaşan Mustazaflar kazanmıştır ve kazanacaktır”
 
Özkan son olarak, “HÜDA-PAR Hatay İl Başkanlığı olarak, halkımıza, partimize ve camiamıza yapılan bu hain saldırıyı kınıyor ve başta Lice halkımız olmak üzere olayda yaralanan ve mağdur edilen üye ve gönüldaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.” şeklinde konuştu. (Fikret Kavgalı-İLKHA)
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir