• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Huzur ortamını bozmaya kimsenin hakkı yoktur
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MARDİN - AK Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Vejdi Kahraman, Kızıltepe Belediye Başkan Adayı Cibrail Dinler ve Kızıltepe ilçe Başkanı Cengiz Demirkaya Kızıltepe`de ulusal ve yerel basınla akşam yemeğinde bir araya gelerek gazetecilerin sorularını cevapladı.
 
Bir gazetecinin Lice`deki seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerinde bulunan HÜDA-PAR üyelerine yönelik yapılan saldırılar hakkında ne düşünüyorsunuz sorusuna, AK Parti Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Vejdi Kahraman, “Barış sürecinde oluşan bu güzel ortamı bozmaya kimsenin hakkı yoktur ve herkesin demokratik ortamda düşüncelerini ifade etmesi en doğal hakkıdır bu tür saldırıları tasvip etmiyoruz.” dedi.
 
Bir gazetecinin, yıllardır kangren haline gelen ve bu güne kadar belediyelerin çözmediği Mardin Cezaevi kanalizasyon şebekesinin Esenköy (Büherke ) üzerine akması ve oradaki sağlıklı yaşam koşullarını tehdit etmesi sorununu seçildiğiniz takdirde çözeceğinize söz veriyor musunuz sorusuna, Mehmet Vejdi Kahraman, “Şu anda şehir yapılanmasının tam olarak ne durumda olduğunu bilmemekle beraber eğer seçilirsem imkanlar dahilinde bu sorunu hal edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
 
Gazetecilerin Mardin’e yönelik projeleri hakkındaki sorularına ise Kahraman, “Mardin ile ilgili Projelerimiz hazırlık aşamasındadır. Bir hafta, on gün içinde hazır hele geldikten sonra halkımızla paylaşacağız." açıklamasında bulundu.
 
(Mehmet Aslan, Mahsum Erden - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir