• DOLAR 32.593
  • EURO 34.836
  • ALTIN 2490.184
  • ...
TÜMSİAD'tan, Engelliler Derneği'ne ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL-Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Bingöl Şube Başkanı İbrahimAlimoğlu, beranerindeki Başkan Yardımcısı Yakup Karagöz, yönetim kurulu üyeleri İbrahim Burak Bektaş, Ahmet Cahit Dündar ve İl Genel Sekreteri Ergin Günerigök ile birlikte, Bingöl Ortopedik Engelliler Derneğini ziyaret etti.

 

Ziyarette TÜMSİAD heyetini Ortopedik Engelliler Dernek Başkanı İdris Canlı ve dernek üyeleri karşıladı.

 

Ziyaret sırasında TÜMSİAD Başkanı İbrahim Alimoğlu, engelli kardeşlerimizi topluma kazandırmak için büyük uğraş veren kardeş derneğimizi ziyaret etmekten onur duyduklarını söyledi.

 

Ortopedik Engelliler Derneği hakkında bilgi veren başkan İdris Canlı, “Öncelikle kıymetli zamanınızı ayırıp bizleri ziyaret ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz. Derneğimiz, 2010 yılında kuruldu. Kuruluşumuzdan bu yana engelli kardeşlerimize hizmet veriyoruz. Bugüne kadar 400 adet tekerlekli sandalye, 20 adet akülü araba dağıtımı, 10 bin  aileye elbise yardımı, 2 bin 500 aileye gıda yardımı, 15 engelli kardeşimize  protez kol ve ayak yapımı, 300 engelli kardeşimizin diş yapımı, kışlık bot ve mont yardımı yaptık. Ayrıca 10 bin TL’lik hediye çeki dağıttık. Dernek başkanı olarak her zaman engelli kardeşlerimizin hizmetkârıyım. Her şey engelli kardeşlerimiz içindir. Böyle bir dernek çatısı altında olmaktan gurur duyuyoruz. TÜMSİAD yönetimine ve üyelerine de daha önce yapmış oldukları yardımlardan ötürü teşekkür ediyorum. Yapmış olduğunuz çalışmalar ve faaliyetler bizlere esin kaynağı olmaktadır.”dedi.

 

Ortopedik Engelliler Derneği faaliyetlerinin örnek nitelikte olduğunu belirten TÜMSİAD Bingöl Şube Başkanı İbrahim Alimoğlu, “Bizleri hayata pozitif bakan gülüşlerinizle karşıladığınız için TÜMSİAD ailesi olarak sizlere teşekkür ediyoruz. Engelli kardeşlerimizin topluma kazandırılması kapsamında yapmış olduğunuz çalışmalar, Türkiye genelinde örnek bir çalışmadır. Ağırlıklı olarak genç kardeşlerimizi böyle bir arada görmek bizleri mutlu ediyor. Sizleri gönülden tebrik ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. Bundan sonraki süreçlerde de daha güzel çalışmaların olmasını temenni ediyoruz. Bizler de gençlerimize yönelik Türkiye genelinde faaliyet gösteren Genç TÜMSİAD yapılanmasını, yakın zamanda inşallah Bingöl’de de kuracağız. Genç TÜMSİAD ile gençlerimizin iş dünyasında girişimci ve girişimci adayı olarak daha aktif çalışmalar içerisinde olmalarını sağlayacağız” şeklinde konuştu.

 

TÜMSİAD heyeti, gösterdikleri ilgi ve alakadan ötürü Dernek Başkanı İdris Canlı ve dernek üyelerine teşekkür ederek ayrıldı.  (Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir