• DOLAR 32.58
  • EURO 34.912
  • ALTIN 2435.74
  • ...
Lice saldırısı Elazığ`da lanetlendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ELAZIĞ – Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Elazığ İl Başkanı Abdulcelil Demir, Lice saldırısıyla ilgili basın açıklaması yaptı.  Seçim çalışmalarına yönelik yapılan saldırıyı lanetlediğini açıklayan Demir, “Çalışmalarımızın tüm hızıyla devam edeceğini tüm zalimlere müjdeliyoruz. " dedi.
 
Demir, “Kime hizmet ettikleri belli olmayan bu kudurmuş güruh, BDP Lice örgütünden çıkarak saldırıyı yapmalarından anlaşılıyor ki BDP tarafından yönlendirilmektedir. Seçim çalışması sırasında yapılan bu haince, korkakça ve alçakça saldırıyı yapan Marksist, Leninist zihniyeti lanetliyoruz. Siz değerli halkımıza şikâyet ediyoruz." ifadesini kullandı.
 
Halkın teveccühünü kazandıklarını ifade eden Demir, “Köy köy, sokak sokak, ev ev çalışmalarımızın devam edeceğini tüm zalimlere müjdeliyoruz. Elbette ki HÜDA PAR`ın bu yükselişine tahammül edememektedirler. Partimizin yükselişi ve saldırı gerçekleştirmeleri, kendileri dışında hiçbir kimseye hayat hakkı tanımadıklarının göstergesidir ve bu zihniyeti, algıyı lanetliyoruz. Her fırsatta demokratiklikten bahseden BDP çevrelerinin demokratik dedikleri şey saldırı, yıkma, yakma ve şiddet olduğunu bugün bir kez daha anlamış bulunmaktayız." şeklinde konuştu.
 
Failleri belli olan bu olayda emniyetin bir çalışma yapmadığını gözlemlediklerini söyleyen Demir, “Taşlarla, sopalarla ve bıçaklarla saldırıyı gerçekleştiren saldırganların yakalanmaması emniyetinde töhmet altında olduğunu belirtmek istiyorum. Biz bu oyun ve kışkırtmalara gelmeyeceğiz. Partimizin ve halkımızın sağduyusu sayesinde meydana getirilmeye çalışılan fitneyi ve kavgayı boşa çıkaracağız inşallah." dedi. (Yasin Kavaklı - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir