• DOLAR 32.505
  • EURO 34.963
  • ALTIN 2434.011
  • ...
Sakarya KHB'den Urfa'ya ikinci ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA- Sağlık Bakanlığı tarafından İl Genel Sekreterliklerinin ve Merkez Yönetim Teşkilatı'nın koordineli çalışarak Kamu hastanelerine ilişkin bazı yenilikleri uygulamak amacıyla "90 gün çalışması" başlatılmış bulunmaktadır.

 

Bu kapsamda Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ile Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği eşleştirildi. Sakarya kamu hastaneleri birliği Genel sekreteri Op. Dr. Yaşar Doğan ve ekibi Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğini 28-30 Ocak 2014 tarihleri arasında ikinci ziyareti gerçekleştirdi.

 

Ziyaret kapsamında Genel sekreterlik çalışmaları hakkında istişarede bulunuldu. Çocuk hastalıkları hastanesinde ziyarette bulunduktan sonra Akçakale Süleyman Şah çadır kentte bulunan 50 yataklı sahra hastanesinde incelemelerde bulunuldu. Burada Suriyeli misafirlerle sohbet ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunuldu.

 

Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Turhan Sulhan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 90 gün çalışmasında Kamu Hastanelerine ilişkin bazı yeniliklerin hayata geçirilmesinin hedeflendiğini söyleyen Sulhan “ Bu proje kapsamında üç ana başlıkta bir dizi talimat gerçekleştirilerek kurumun amacına hizmet edecek, takip edilebilir, ölçülebilir bir çalışma yapılacaktır. Daha etkin bir yönetim, hasta memnuniyetini ve kamu hastanelerinde görev yapan sağlık çalışanlarının memnuniyetini artıracak adımların atılması olmak üzere üç ana hedefimiz mevcuttur. Bu ana hedefler ekseninde ülke genelinde 24 binden fazla görev tamamlanarak önemli bir mesafe kat edilmesine de hizmet edeceği inancındayız” dedi. (Osman Gülebak-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir