• DOLAR 32.419
  • EURO 34.832
  • ALTIN 2491.907
  • ...
Öğretmenlerden Üçüzlere yardım eli
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA-7 ay önce dünyaya gözlerine açan ve Sille Ak mahallesinde derme çatma ve soğuğun kol gezdiği evde yaşama tutunmaya çalışan Saçık ailesinin üçüzlerine, Selçuklu-İlçesi Ak mahalle de eğitim-öğretim faaliyetini sürdüren Merve Mehmet Özdemir İlkokulu yönetimi ve öğretmenleri kendi imkânları dâhilinde yardım elini uzattılar.

 

Öğretmenler, bizzat üçüzleri yaşadığı derme çatma eve giderek üçüzlere çocuk bezi, çocuk maması, ıslak mendil ve kömür’den oluşan yardımları Saçık ailesine teslim ettiler.

 

Merve Mehmet Özdemir İlkokulu Müdür Yardımcısı Mustafa Kaya “ Okulumuz yakınında bulunan Saçık ailesinin üçüzlerine yerel yazılı ve görsel basın yoluyla durumlarını öğrendik. İlk önce okul yönetimi olarak Saçık ailesini evlerinde ziyaret ettik. Aileden ihtiyaçlarının neler olduğunu öğrendik. Şimdi ise öğretmenlerimizle birlikte ailenin acil ihtiyacı olan giysi, çocuk bezi, çocuk maması, ıslak mendil ve kömürden oluşan yardım paketini teslim ettik. Bundan sonra da bize düşen gerekli yardımları yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

Üçüzlerin babası Mustafa Saçık ise “Müdür Ömer Faruk Orhan ve Müdür Yardımcısı Mustafa Kaya başta olmak üzere tüm öğretmenlere, üçüzlere yaptıkları yardımlardan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Ayrıca üçüzlerime bu yardımların ulaşmasında öncülük eden Konya’mızın yerel yazılı ve görsel basınına da çok teşekkür ediyorum.”şeklinde konuştu. (İlyas Yavuz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir