• DOLAR 32.502
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2479.373
  • ...
Mazlum-Der`den çözüm süreci paneli
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN – Mazlum-Der Batman Şubesi, Çözüm Sürecine katkı sunmak için ‘Çözüm Süreci’ konulu panel düzenliyor. Akil İnsanlar İç Anadolu heyet üyesi Doç. Dr. Vahap Coşkun ile Güneydoğu Raportörü Murat Çiçek`in konuşmacı olarak katılacağı panel, Cumartesi günü saat 13.30’da Nasıroğlu İş Merkezi kat 6`daki Mazlum-Der şubesinde gerçekleşecek.
 
Konu ile ilgili açıklama yapan Mazlum-Der Batman Şube Başkanı Hasan Argünağa, “Uzun süredir silahların sustuğu bölgemizde kalıcı barış ortamı için insan hakları örgütlerinin faaliyetleri devam ediyor. Yaklaşık bir yıl önce gündeme gelen çözüm süreci ile birlikte çatışmaların ve ölümlü hadiselerin yaşanmamasından duyduğumuz sevinci ifade etmek istiyoruz.” dedi.
 
Panele, konuşmacı olarak İç Anadolu Akil İnsanlar Heyeti üyesi Dicle Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Görevlisi Doç Dr. Vahap Coşkun ile Akil İnsanlar Güneydoğu Heyeti Raportörü, Mazlumder Genel Başkan Yardımcısı Murat Çiçek`in katılacağı belirtildi.
 
Panele, çözüm sürecine duyarlı bütün sivil toplum ve demokratik kitle örgütleri ile siyasi partiler ve vatandaşlar davet edildi.(M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir