• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
Suriyeli genç kız üç gündür kayıp
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN – Yaklaşık bir buçuk yıl önce Batman’a gelerek Aydınlık Evler Mahallesine yerleşen  Suriyeli aile, 3 gündür kızları Nurda Halil  El Halil’den (20) haber alamıyor.
 
El Halil, 3 gün önce  pasaportunu alarak kayıplara karıştı. Kızının hiçbir sorunu olmadığını ifade eden baba Abdulbaki Halil El Halil, "Kızım Nurda Halil el Halil Pazartesi günü saat 13.30 saatlerinde çıktı ve bir daha ondan haber alamadık. İstiyoruz ki kızımı görenler insanlık adına bize haber versinler. Görenler Allah rızası için bize telefon ile ulaşsın. Biz Suriye`den gelmişiz yaklaşık 1,5 senedir Batman’dayız. Kızımın kimliği de pasaportu da beraberindedir." dedi.
 
Emniyete giderek kızlarının kayıp olduğunu haber verdiğini söyleyen baba El Halil "Emniyetten aldığı ikametgah kağıdı da ondadır.  Onu kızdıracak bir olay da evde olmamıştır. Küçük kız kardeşi ile amcasının evine gittiğini söylemişti. Yarım saat sonra biz de kardeşimin evine gittik ama kızım orda değildi. Küçük kardeşi evdeydi ama kendisi çıkmıştı. Üç gündür kendisinden haber alamıyoruz." Şeklinde konuştu.
 
Abdulbaki Halil El Halil, kızları Nurda Halil El Halil’i görenlerin polise haber vermeleri ya da  “0543 353 90 19 - 0535 629 02 88” no.lu telefonları aramalarını istedi.  (Yasir Oğuz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir