• DOLAR 32.383
  • EURO 35.112
  • ALTIN 2326.35
  • ...
Tarsus, Emitt Fuarı`nda tanıtıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MERSİN- İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar alanında 30 Ocak 2 Şubat 2014 tarihleri arasında açık kalacak olan 8. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT`te Tarsus 3 nolu salonda yer alırken stadında, gelen konuklara kenti tanıtıcı kitaplar ve broşürlerin yanında şalgam, cezerye ve helva ikram edildi.
 
Tarsus`a özgü yiyecek ve içeceklerin sergilendiği ve yöresel kıyafetlerinde yer aldığı fuarda, Tarsus standı ziyaretçi akınına uğrarken, kentin tanıtılmasında önemli rol üstlendiği görüldü.
 
Turizme yönelik hazırladıkları projelerle Mersin`in tüm değerlerini ortaya çıkacaklarını kaydeden Başkan Kocamaz, Mersin`in her alanda çağ atlayacağını söyledi.
 
Türkiye`nin en büyük fuarında Tarsus`u tanıtmaktan dolayı mutlu olduklarını dile getiren Başkan  Kocamaz, kentin tanıtılması noktasında üzerlerine düşen görevi yaptıklarını söyledi.
 
Turizm fuarının bölge açısından çok olumlu geçtiğini söyleyen Başkan Kocamaz, "Bu tür fuarlarda kentlerin tanıtımı çok önemli oluyor. Mersin dillerin, dinlerin ve medeniyetlerin buluşma noktasıdır.  Mersin`in turizm potansiyelinin ortaya çıkarılması, insanlar tarafından fark edilmesi bu tür fuarlarla ancak mümkün olabiliyor. Hem kentin kültürel değerlerini, hem kentin sosyal yapısını hem de imal edilen ürünlerin tanıtımını gerçekleştireceğiz" dedi.
 
Tarsus standını Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Tarsuslular Derneği Başkanı Hakkı Yurdakul ve yönetim kurulu üyeleri, çok sayıda konuğun ziyaret etti. (A. Hakim Kurt-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir