• DOLAR 32.49
  • EURO 34.879
  • ALTIN 2480.269
  • ...
`Sadece maddi sorunlarla ilgilenmeyeceğiz`-FOTO Galeri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MARDİN - HÜDA PAR Mardin Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adayları, Midyat esnafını, kanaat önderleri ve belde başkanlarını ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunarak sorunlarını dinledi.
 
HÜDA PAR GİK Üyesi Şehzade Demir, Mardin İl Başkanı Şehmus Akman ve İlçe Başkanı Ekrem Zerey, HÜDA PAR Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Kılınç ve Midyat Belediye Başkan Adayı Selahaddin Yeniay, kent merkezinde bulunan esnafı, kanaat önderleri ve belde başkanlarını ziyaret etti. Kapı kapı gezen HÜDA PAR adayları, esnafın dertlerini dinledi, yapılacak olan seçimlerde destek talebinde bulundu.
 
‘Partimiz İslam’ı referans almıştır’
Esnaf ziyaretlerinde açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Kılınç, "Hür Dava Partisi olarak Midyat’ımıza, Mardin’imize güzel projelerle hizmet etmeye talibiz. Allah kısmet ederse ve seçilirsek ilk icraatımız 31 Mart sabahı belediyelerin kapısına ‘Rüşvet alan da verende melundur’ tabelası asmak olacak. Hepinizde o tabelaları göreceksiniz. Belediyelerin malını yetim malı gibi koruyacağız, çalmayacağız, çaldırmayacağız. Belediyelerin malı ümmetin malıdır ve ümmetin malını da hizmet için kullanacağız. Biz Allah’tan korkan insanlarız. Partimiz İslam’ı referans almıştır. Biz göreve geldiğimizde sadece maddi sorunlarla ilgilenmeyeceğiz. Gençliğimizin içine düştüğü ahlaki çöküntüden de onları kurtarmak için manevi alanlarda da çalışmalar yapacağız. Herkesten dua ve destek bekliyoruz. Biz bugün ne diyorsak yarın da söylemimiz odur. İnşallah bunu herkes görecek.” diye konuştu.
 
Midyat esnafının gezi sırasında HÜDA PAR heyetine yoğun ilgi gösterdiği görüldü. Ziyaret ettiği esnafla samimi sohbette bulunan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kılınç, alışveriş yapan vatandaşların da hatırını sordu. Midyat esnafı da başkan adayının ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini ifade ederek, “Bizleri ziyaretinizle mutlu ettiniz. Çalışmalarınızda başarılar dileriz.” dediler.
 
Kanaat önderleri ve belde başkanlarının da HÜDA PAR heyetinin ziyaretinden memnuniyet duyduklarını dile getirerek `Allah muvaffak etsin` dileklerinde bulundular.   (M.Sait Başaran - İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir