• DOLAR 32.571
  • EURO 34.86
  • ALTIN 2436.65
  • ...
SON DAKİKA
EDAŞ personeli Kızılay'a kan verdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman Kızılay Kan Merkezi, ilin kan ihtiyacını gidermek için EDAŞ İl Müdürlüğünü ziyaret etti. Batman’ın kan ihtiyacını gidermek için EDAŞ İl Müdürlüğüne geldiklerini söyleyen Dr. Özgür Sevik, Kızılay olarak kan ihtiyaçlarının olduğunu ve kurumları gezerek kan temininde bulunduklarını belirtti.

 

Yeteri kadar kan temin edemedikleri için kurumlardan kan talebinde bulunduklarını ifade eden Sevik, "Havaların soğuk olmasından dolayı vatandaşlar bize gelip kan bağışında bulunamıyor. Bizler merkezde yeteri kadar kan bulamıyoruz ve bu açığı kapatabilmek için kurumları gezip onlardan yardım istiyoruz. Hala insanlarımız kan verme konusunda yeteri kadar duyarlı değil, ihtiyaç olmadığı zaman insanlar gelip düzenli kan vermiyorlar." diye konuştu.

 

Kan veren EDAŞ görevlileri ise kan vererek vatandaşlık görevlerini yerine getirdiklerini belirterek, mutlaka bir gün kanın lazım olacağını dile getirerek, Batman'ın kan ihtiyacını karşılamak için  herkesi kan vermeye duyarlı olmaya çağırdılar. (M. Fatih Akgül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir