• DOLAR 32.322
  • EURO 35.109
  • ALTIN 2293.066
  • ...
`Sadece şoförlere değil tüm Van halkına hizmet edeceğiz`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN- Ulaşımda yaşanan mevcut sorunları yerel seçimlerden önce çözmeyi hedeflediklerini ifade eden Van Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı M. Emin Tuğrul, sadece şoförlere değil tüm Van halkına hizmet edeceklerini söyledi.
 
“Kimse şoför esnafımızın aklıyla oynamasın!”
Göreve geldiklerinde sadece şoförler değil tüm Van halkına hizmet sözü verdiklerini belirten Tuğrul, “Halkın sorunları ile birebir ilgileneceğiz. Kimse şoför esnafımızın aklıyla oynamasın. Şoför esnafı herkesi taşır. Onun için saygı duyulması gereken bir konumdadır.” dedi.
Kısa bir süre içerisinde şehir içi ulaşım sorunlarına eğileceklerini ve 5393 Sayılı Kanun çerçevesinde Büyükşehir belediyesi ile hareket edeceklerini ifade eden  Tuğrul, “Kentte durak yerleri eksiktir. Var olanlar da ne yazık ki kullanılmıyor. Bu noktada halkımızı ve Şoförlerimizi bilinçlendirmeyi planlıyoruz.” Şeklinde konuşarak yol haritaları ile ilgili bilgi verdi.
 
“TOKİ’lerde devam eden ulaşım sorunu seçimlerden önce çözülecek”
TOKİ’lerde ulaşım noktasında çok büyük sıkıntıların olduğunun altını çizen M. Emin Tuğrul, Bu soruna da Belediyenin ihalesini yaptığı 23 halk otobüsü ile çözmeyi amaçladıklarının altını çizerek, “Mevcut minibüslerimizle birlikte otobüslerle de inşallah bu sorunu çözmüş olacağız. Bunu seçimlerden önce çözmeyi hedefliyoruz.” diye konuştu.
 
“Halkı darp ettiği iddia edilen Kalecik TOKİ Şoförleri korsan çalışıyor”
Bu güne kadar medyaya yansımayan Kalecik TOKİ de minibüsçülerin yolda akrabalarını alan vatandaşların araçlarının önünü kestiği ve halkı darp ettiği yönündeki iddialara da açıklık getiren Tuğrul şunları söyledi. “Burada çalışan şoförlerimiz ne yazık ki korsan çalışmaktadırlar. Bu noktada bize gelen tüm sorunları çözmeye çalışacağız. Böyle bir sıkıntıyla karşılaşan vatandaşlarımız olursa mutlaka bizlere ulaşsın.”
 
“Sorunların çözülmesi için esnafın desteğini bekliyoruz”
Korsana karşı mücadeleye devam edeceklerini ve ilçe ile köy duraklarında düzenlemelere gideceklerini de sözlerine ekleyen Tuğrul, bu noktada esnafın ve halkın desteklerini beklediklerini dile getirerek, “Bu noktada çalışmalarımız çok süratli bir devam ediyor inşallah ilimizde korsanı bitireceğiz. Burada da esnafımızın desteğini bekliyoruz. İlçe ve köy durakları ile ilgili bir düzenlemeye gideceğiz. Ancak sadece bizimle sınırlı kalacak olan bir çalışma yetersiz kalacak bu noktada Belediye, İl Trafik ve Valilikle birlikte hareket edeceğiz.” diye konuştu. (Murat Dalgın-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir