• DOLAR 32.331
  • EURO 35.068
  • ALTIN 2296.439
  • ...
Tersine çalışan  saat müşterileri şaşırttı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN- Mersin merkez Akdeniz ilçesi Çay Mahallesi’nde berberlik yapan Mehmet Can, bir arkadaşında gördüğü  tersine çalışan  saatten  alarak dükkanına asınca müşterilerinin   çoğu karşı buna çıktığını,  bir müşterinin ise aynı saatten alarak nişanlısına hediye etini söyledi.

 

Berber Can saati alma süreci şöyle anlattı: “Bir arkadaşım bu saatleri satıyordu. Ben de birinin evinde gördüm ve beğendim, kendi dükkanıma da  almaya karar verdim. Sonra  bu saatten alarak dükkanıma astım.Bundan sonra  berber dükkanıma gelen müşterilerin çoğu olumsuz tepki gösterdi”

 

Yaşanan olumsuz tepkilerden bir örnek veren Can, “Örneğin bir müşteri gelip, ‘Bu saatin pili bitmiş’ deyip  saati olduğu yerden indirmeye çalıştı. Ben de kendisine saatin normal olduğunu,  bunu cep telefonunda ki saatten anlayacağını söyledim. Müşteriyi ikna edince saati indirmekten vazgeçti. Bir çok müşterim böyle bir saatin olmadığını, yıllardır kimseden böyle bir saat görmediklerini dile getirdiler. Bu saate baktıkları  zaman akıllarının karıştığını söylüyorlar.”  dedi.

 

İlk başlarda kendisinin de saati karıştırdığını, ancak zamanla  alıştığını  aktaran Can, bir müşterisinin aynı saatten alarak nişanlısına hediye ettiğini söyledi.

 

Can, “Bir müşterim saati gördükten sonra , aynı  saatten alarak nişanlısına hediye etti. Şuan onlar da bu saate alışmış durumdalar. Hz. Peygamber olumlu olan her şeyi sağdan yaptığı için, ben de buna binaen sağdan dönen saati aldım ve dükkanıma astım.” dedi.   (Osman Öksüz-İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir