• DOLAR 32.588
  • EURO 34.825
  • ALTIN 2507.41
  • ...
Hüda Par`dan Kozluk`taki kurumlara ziyaretler
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN- Hür Dava Partisi (Hüda Par) Batman’ın Kozluk İlçe Belediye Başkan Adayı Seyithan Aksoy  ve  İlçe Başkanı Yusuf Işık ve partililerden oluşan  heyet, seçim çalışmaları kapsamında ilçede bulunan  resmi ve özel  kurumlara nziyaretlerde bulundu. 
 
Oldukça verimli ve  sıcak bir ortamda geçtiği belirtilen  ziyaretlerde,  karşılıklı fikir  alış verişinde bulunulduğu.
 
İlk önce Kozluk ilçe Kaymakamı Orhan Aktürk’ü makamında ziyaret eden heyet, Hüda Par’ın  hizmet anlayışı, amacı ve projeleri hakkında  bilgi sundu.
 
Hüda Par heyeti adına konuşan Belediye Başkan adayı Aksoy, hedeflerinin  Kur’an’ın ve sünnet  ışığında,  bölgemizde, ülkemizde, Ortadoğuda ve dünyada yaşanan her türlü yaraya derman olabilmek, bölünmüş  halde olan İslam ümmetini bu acıklı durumdan kurtarmak ve adaleti sadece bölgemizde değil, tüm dünyada Kur’an nizamına göre tesis etmek olduğunu  belirterek, bu nedenle Hüda Par’ın güneşinin doğduğunu ve şafağın attığını söyledi.
 
Konuşmasında, İslam’dan ve kültürümüzden uzak olan düşünce ve ideolojilerin çöküntüye uğradığına dikkat çeken Aksoy, “Sermayesi sosyalizm, komünizm, ateizm olanların korkusu İslam’dandır.” ifadelerini kullandı.
 
İlçe Kaymakamı Aktürk’e, Kozluk için tasarladığı  projelerini anlatan Aksoy, adaletli bir seçim sürecinin geçmesi için, herkesin gerekeni yapması gerektiğini hatırlattı.
 
İlçe Kaymakamı Aktürk, Hüda Par heyetine, ziyaretlerinden dolayı teşekkür  ederek, Belediye Başkan adayı Aksoy’a  da başarı dileklerini  iletti.                                                                                               
 
“Biz hizmet götüreceğimiz herkese insan gözüyle bakacağız”   
Aksoy , beraberindeki heyetle birlikte diğer kurumlara yaptığı ziyaretlerde, “Hizmet anlayışımızda dil, din, ırk, mezhep ve renk farkı gözetmeden  bütün kesimlere insan gözüyle bakma vardır. Siyasi görüşü ne olursa olsun asla hiçbir kimseye haksızlık etmeyeceğiz. Bu milletin geçmişi ve bugünü de İslam ile yoğrulmuştur. Bu nedenle halkımızın 30 Mart yerel seçimlerinde en güzel tercihini vereceklerine inanıyorum.Bizler milletimizin ve dinimizin maslahatı ve hayrı için çalışacağız, tevekkül  edeceğiz, sonucunda ise Allah’tan en hayırlısı olanını isteyeceğiz.”  görüşlerini dile getirdi. (M. Said Aksoy-İLKHA)
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir