• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...

BİNGÖL-Defterdar Yılmaz’ı, TÜMSİAD Bingöl Şube Başkanı İbrahim Alimoğlu, Başkan Yardımcısı Cihan Uzunyayla ve yönetim kurulu üyeleri İbrahim Burak Bektaş ile Ahmet Çapak karşıladı.

 

Karşılaştığı ilgiden memnun kaldığını ifade eden Defterdar Yılmaz, Bingöl’deki yatırımlar konusunda değerlendirmelerde bulundu.

 

Yılmaz konuşmasında, “Bingöl’ün iş dünyasını yakından takip ediyoruz. Özellikle Organize Sanayi Bölgesi’nin gelişimi konusunda devam eden çalışmalarımız var. Daha önce Kalkınma Kurulu toplantısında da gündeme getirilen Organize Sanayi Bölgesi’ndeki yatırım alanları ve çözüm önerileri noktasında Valiliğimiz ve diğer kurumlarla birlikte gelişmeleri yakından takip ediyoruz. İşadamlarımızın ve özellikle dışarıdan gelecek yatırımcıların teşvik kapsamında yatırım yapabilmeleri konusunda çözümler üretmeye çalışıyoruz.” dedi.

 

Defterdar Yılmaz’a nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden TÜMSİAD Bingöl Şube Başkanı İbrahim Alimoğlu, “TÜMSİAD ailesi olarak ilimizdeki çalışmalarınızdan ve yapacağınız katkılardan ötürü sizlere can-ı gönülden teşekkür ederiz. Bizler de özellikle iş dünyasının daha istikrarlı yürümesini ve yatırımcılarımızın güvenle iş hayatlarını devam ettirmeleri konusunda ülkemizin ve ilimizin ekonomisinin istikrarlı bir şekilde devam etmesini temenni ediyoruz. Son zamanlardaki operasyonlar ve daha önceki olaylar ekonomimiz üzerinde maalesef olumsuz etkiler bırakmıştır. Bunlar iş dünyasını tedirgin etmektedir. Bu etkiler üzerimizden kalkarsa iş dünyası olarak bizler de istikrarlı ekonomiyle birlikte iş hayatımıza güvenle devam etmiş oluruz.” ifadelerini kullandı.

 

Defterdar Yılmaz, gösterdikleri ilgiden ötürü TÜMSİAD yönetimine teşekkür ederek dernek binasından ayrıldı.  (Nihat Kanat-İLKHA)