• DOLAR 32.535
  • EURO 34.927
  • ALTIN 2436.079
  • ...
Konya Karatay Belediyesinde hizmet içi eğitim seminerleri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA-Çalışanlara sağlıklı, güvenli bir çalışma ortamı sağlamak ve verimli bir çalışma ortamı oluşturmak için iş sağlığı ve güvenliği hakkında bilgilendirme yapıldı.

 

Karatay Belediye meclis salonunda gerçekleşen seminerlere işçi sağlığı ve iş güvenliği konusunda Yaşar Büyükgürel konuşmacı olarak katılırken, dinleyici olarak ise Karatay Belediyesi Başkan yardımcıları, belediye işçi ve memur personeli hazır bulundu.


Uluslararası Çalışma Örgütü’nün istatistiklerine göre her yıl 120 milyon iş kazası gerçekleştiğini ve bunlardan 210 bin ölümcül olduğunu ifade eden Büyükgürel, çalışanların kişisel koruyucu araçlarının önemini anlaması ve kullanımını alışkanlık haline getirmesi ile iş kazalarının en alt seviyeye indirileceğini vurguladı.

 

Çalışma temposuna göre de belediye çalışanlarının stres altında olduğunu ifade eden Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli; “Yaptığımız işin değerini ve kıymetini bilmek adına ve kendimizi işe verebilmemiz açısından düzenlenen seminerlerin yararlı olacağını düşünüyorum” dedi.(İlyas Yavuz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir