• DOLAR 32.512
  • EURO 34.748
  • ALTIN 2490.755
  • ...
HÜDA PAR`lı gençler Bilge  gençliği ziyaret etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR – Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Kayapınar Gençlik Kolları, Bilge Gençlik Kulübü üyelerine  geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
Beraberindeki heyetle Bilge Gençlik Kulübü üyelerini ziyaret eden HÜDA PAR  Kayapınar Gençlik Kolları Başkanı Hadi Kılıl, kulübün üyelerine verilen cezaları kınadıklarını söyledi.
 
"Mağdurların Yanındayız"
Bilge Gençlik Kulübü üyelerinin aldığı cezaların hukuka aykırı olduğunu belirten HÜDA PAR Kayapınar Gençlik Kolları Başkanı  Kılıl, “Bu cezalar asılsız isnatlar üzerine verildi. Çifte standart muamelesi uygulayan yargının bu kararı bizi ciddi bir şekilde endişelendiriyor. Bugün size yapılan hukuksuzluk, yarın başka insanlara da  yapılacaktır. Bu konuda her zaman mağdurların yanında yer alınmalıdır.” dedi
 
Verilen cezalardan ve yaşanan mağduriyetlerden dolayı geçmiş olsun temennisinde bulunan Kayapınar Gençlik Kolları üyeleri, Bilge Gençlik Kulübünün bu konuda yanında olduklarını belirtip Bilge Gençlik Kulübü’nün faaliyetlerinin devamının gelmesi temennisinde bulundu.
 
"Verilen cezalar kesinlikle haksızlıktır, zulümdür "
Bilge Gençlik Kulübü Başkanı Bilal Fidancı ise kendilerinin haklı olmasına rağmen bu cezayı almalarının kendilerini şaşırttığını belirtti.
 
Verilen cezaların haksızlık olduğunu belirten Fidancı, “Bilge Gençlik Kulübüne, hiç kimseye hiçbir şekilde haksızca saldırmamasına rağmen ceza verilmesi anlamsızdır. Şu ana kadar 5 arkadaşımız ceza aldı ve 15 arkadaşımızın da dosyaları mahkeme aşamasındadır. Verilen cezalar kesinlikle haksızlıktır, zulümdür.” şeklinde belirtti.
 
"Hak Yolda Yürümeye Devam Edeceğiz"
Hukuksuzlukların kendilerini yıldırmayacağını ve hak bildikleri yolda mücadele edeceklerini belirten Fidancı, “Çalışmalarımızın önüne engel koymaya çalışanlara aldırış etmeyeceğiz. Engellerle yıldıracaklarını sananlar yanıldıklarını görecekler. Biz hak yolda yürüdüğümüze inanıyoruz ve bu yolda elimizden geleni yapacağız. Bu konuda da birçok kesimden destek bulduk ve destek veren her kesime de teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.
 
HÜDA PAR’ın halkın bir ihtiyacı sonucu ortaya çıktığı belirten Fidancı "Hür Dava Partisine ihtiyacın olduğunu herkes gibi biz de biliyoruz. HÜDA PAR’ın kuruluşuyla bu alandaki boşluk da kapanacaktır inşaallah” ifadelerini kullandı.
 
HÜDA PAR Gençlik Kolları’nın çalışmalarını takdir ettiklerini belirten Bilge Gençlik Kulübü yetkilileri, HÜDA PAR’lı gençlere çalışmaları konusunda başarılar dilediler. (İLKHA)
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir