• DOLAR 32.569
  • EURO 34.925
  • ALTIN 2431.86
  • ...
Resul Yılmaz adaylıktan geri çekilme kararını geri aldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞANLIURFA - AK Parti Siverek Belediye Başkan Aday Adayı Eğitimci/Avukat Resul Yılmaz adaylıktan çekilme kararını geri çekti.
 
Yılmaz tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Aday adaylık sürecinin başından bugüne kadar elimden geldiğince saygıdeğer halkımıza, partime, yol arkadaşlarıma ve partimin halka hizmet şiarına uygun bir anlayışla hareket ettim. Buna rağmen, beni ve kamuoyunu derinden rahatsız eden bazı yanlış duyumlar ve değerlendirmeler nedeniyle bu yarıştan çekilme kararını almak durumunda kaldım. Çekilmeye ilişkin kararımı kamuoyu ile paylaştığım andan itibaren gerek halkımızdan gerekse partimden gelen destek ve üzüntü bildirimleri, kararımı tekrar gözden geçirmeme neden oldu. Özellikle küresel bir organize saldırı altında olan ülkemiz, partimiz ve Sayın Başbakanımız aleyhine yürütülen kampanyada benim çekilmemin de bir araç olarak kullanılmak istendiğini gözlemledim.
 
Bu arada özellikle bazı art niyetli insanların çekilme kararımı gerek şahsım gerekse de partim aleyhine kullandıklarına ve birtakım yalan yanlış değerlendirmelere konu ettiklerine üzülerek şahit oldum. Bu nedenle tüm iyi niyeti ile kararımı gözden geçirmemi isteyen, gerek partili gerekse partili olmayan halkımızın bu çağrısına uyup geri çekilme kararımdan vazgeçtiğimi bildirir; bu süreçte desteklerini esirgemeyen başta değerli Siverek halkı olmak üzere, parti büyüklerime, partimizin teşkilatlarına ve kıymetli üyelerine saygı ve hürmetlerimi sunarım." (A. Uğurlu – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir