• DOLAR 32.552
  • EURO 35.05
  • ALTIN 2427.63
  • ...
Tarsus'ta 2 hırsızlık zanlısı tutuklandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN- Mersin’in Tarsus ilçesinde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili gözaltına alınan 4 zanlıdan ikisi tutuklandı.

 

Edinilen bilgilere göre, emniyet ekipleri Yeşilyurt Mahallesi Köroğlu Caddesi’nde park halinde bulunan araçta ve semt pazarı yerinde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili çalışma başlattı.  Ekiplerin araştırmaları sonucunda Ergenekon Mahallesi yürüyüş yolu Cuma pazarında otomobilin camını kırmaya çalışan bir kadın suçüstü yakalandı.

 

Kadın zanlının yakalandığını gören başka bir araç içerisindeki şahıslar aracı park ederek yaya olarak kaçmaya başlayınca polislerin kovalamacası sonucunda yakalandı.

 

Şahısların yapılan kimlik kontrolünde I.A.(36), B.A.(31),F.G.(19), F.A.(35) isimli kişiler  olduğu ve  birçok suçtan kayıtları  bulunduğu tespit edildi. Gözaltına alınan I.A.(36), B.A.(31),F.G.(19), F.A.(35) isimli şüpheliler tahkikat evrakları ile birlikte adli makamlara sevk edildi. Şüphelilerden I.A. ve F.G. mahkemece tutuklanarak, Tarsus Cezaevi'ne teslim edildi. (A. Hâkim Kurt-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir