• DOLAR 32.383
  • EURO 35.091
  • ALTIN 2326.314
  • ...
Bediüzzaman`ın Arzusunu Gerçekleştirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Bediüzzaman Said Nursi`nin talebelerinin katılımıyla gerçekleşen Cumartesi günkü programda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan eserin üzerine, "Merhum Üstadımızın arzularının yerine getirilmiş olmasının huzuru içindeyiz. Devamı niyetiyle..." yazarak eseri Bediüzzaman`ın talebelerine takdim etti.

Said Nursi`nin talebelerinden Hüsnü Bayramoğlu eserin üzerine, "Üstadımız Said Nursi Hz.`nin en mühim arzusunun tahakkukunu görmekle bu eserin basılmasına binlerle teşekküler ve çok güzel intizamlı olmasını tebrik eder devamlarını temenni ve niyaz ederiz." diye yazarken; Abdullah Yeğin de, "Cenab-ı Hak Adil-i Mutlaktır. Acele etmez" ifadelerini kullandı.

Mehmet Fırıncı Erdoğan`a iletmişti
Bediüzzaman`ın talebelerinden Mehmet Fırıncı, Başbakan Erdoğan`la 2012 yılının aralık ayında yaptıkları görüşmede, "din ilimleri ile fen bilimlerinin birlikte okutulacağı üniversitelerin açılması, Ayasofya`nın tekrar cami olarak ibadete açılması ve Risale-i Nur`ların Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından neşredilmesi" talebini ilettiklerini belirtmişti.
Bediüzzaman`ın arzularından biri gerçekleşti

Bediüzzaman Said Nursi`nin gayeleri arasında, Risale-i Nur`ların Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından neşredilmesi bulunuyordu.
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir