• DOLAR 32.374
  • EURO 35.018
  • ALTIN 2325.61
  • ...
Batman'da elektrik kesintisi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN – Dicle EDAŞ İl Yöneticiliği'nden yapılan açıklamada, Batman ve köylerinde 29 Ocak Çarşamba günü saat 08.00 ile 14.00 saatleri arasında "Kısmi" elektrik kesintisi uygulanacağı ifade edildi.

 

Açıklamanın devamında, “İlimiz Merkez Bayındırlık Mahallesi Cizre Bulvarında yolda kalan direklerin deplase işi nedeniyle fider-6 silvan, fider-7 danalı ve dm-11 ek sanayi çıkışı fider bölgelerinde yapılacak olan çalışmalardan dolayı 29.01.2014 Çarşamba günü 08.00-14.00 saatleri arası kısmi elektrik kesintisi yaşanacaktır. Çalışmadan dolayı Elektrik kesintisi olacak bölgeler aşağıda belirtilmiştir.” denildi.

 

Elektriği kesilecek yerler şunlar:

ÇamlıTepe ve Memursen TOKİ Mahalleleri ile Bıçakçı, Demirlipınar, Yeşilöz, Çarıklı, Uğrak, Yağmurlu, Bayraklı, Yolağzı, Şerbetli, Doluca, Esentepe, Yaylıca, Oluklu, Güneşli, Aydınkonak, Demiryolu, Kanatlı, Yediyol köyleri ve bağlı mezralar. Bayındırlık Mahallesi, Ek Sanayi, Öğrenci Yurdu. Kösetarla köyü, Kumtepe mezrası, Kayabağı köyü, Badereş mezrası, Kırmataş mezrası, Beşiri yolu Petrol İstasyonları ve işyerleri. (Yasir Oğuz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir