• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Takvim Gazetesi`nden büyük iddia
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Takvim gazetesi gülen gurubunu çok kızdıracak bir iddiayı manşetine taşıdı. "İşte o Tapınak" başlığıyla verilen haberde Gülen temsilcilerinin ABD`nin en önemli Yahudi merkezlerinden olan Wilshire Bulvarı Tapınağı`nda Erdoğan Hükümeti’nin nasıl düşürüleceği ayrıntılarıyla planlandığı yazıldı.
 
Gülen gurubuyla ilgili inanılmaz iddia Mevlüt Yüksel imzasıyla bugün Takvim`in birinci sayfasında yer aldı. Haberin spotunda ise şu ifadelere yer verildi:
 
İHANET ZİRVESİ İDDİASI
İHANET zirvesi, 17 Aralık operasyonlarından önce Los Angeles`ta gerçekleştirildi. Gülen gurubuna ait Pacifica Institue ve Yahudilerin Masonic Center yöneticileri, CIA ve MOSSAD ajanlarıyla Beverly Hills`te bir araya geldi.

SIR toplantıyı Las Vegas kumarhanelerinin patronu, Yahudi milyarder Sheldon Adelson organize etti. Tayyip Erdoğan iktidardan düşünceye kadar Türkiye aleyhine başlattıkları kampanyanın sürdürülmesi kararı verildi.

YAHUDİ tarafı, Türk işadamlarının darbe girişiminde bulunan paralel devletle işbirliği yapmasını istedi. 31 Mart yerel seçimi.
Cumhurbaşkanı ve 2015 seçimlerinde CHP`nin desteklenmesini tavsiye etti.

NEW YORK, California ve VVashington`da CHP temsilcilikleri açılması kararlaştınldı. Bu , ülkede faaliyet gösteren Türk derneklerine Lt sızılması ve "Türkiye`de kriz var" diye yayınlar başlatılması kararı da alındı.
 
KİM BU İSİMLER?
O buluşmanın yapıldığı tapınağın fotoğrafına yer veren gazete, toplantıya katılan Yahudi lobisine yakın işadamları ve masonic center üyelerinin fotoğraflarıyla birlikte isimlerini yazdı. Gazete ayrıca gülen gurubuna yakın işadamlarının isimlerini kodlayarak duyurdu.
 
ARNON MİLCHAN:
Şimon Peres`in manevi oğlu olara tanınıyor. MOSSAD ajanı olduğunu yıllar sonra itiraf eden Hollywood`un en ünlü yapımcılarından... Türkiye ve Erdoğan düşmanlığını saklamıyor.
 
JACK LEVY:
Soros Vakfı`na bağlı Open Society Foundation yetkilisi... Güney Kaliforniya Üniversitesi`nde profesörlük de yapıyor. Toplumlar ve dinler arası diyalog üzerine yaptığı çalışmalarla Gülen kuruluşlarında sık sık konuşmacı olarak yer alıyor.
 
SHELDON ADELSON:
Las Vegas`ta kumarhaneleri olan 40 milyar dolarlık servet sahibi Yahudi iş adamı. İsrail Başbakanı Netanyahu`nun yakın arkadaşı ve finansörü olarak tanınıyor. İsrael HaYom isimli gazetenin de sahibi olan Adelson, Barack Obama`nın İran ile yakınlaşmasına çok sert muhalefet yapmasıyla son günlerde adını sıklıkla duyurdu.
 
ROB ESHMAN:
ABD`nin Los Angeles şehrinde yayın yapan Jewish Journal isimli Yahudi gazetesinin genel yayın yönetmeni... Sıklıkla gülen gurubunun organizasyonlarına katılıp Yahudi halkının eli kanlı katiller olmadığını Türk okullarındaki gençlere anlatıyor ve Başbakan Erdoğan hakkında kara propaganda yapıyor.
 
BAY X 7
Gülen gurubunun Türkiye`de faaliyet gösteren gizli para kaynaklarından biri...
 
BAY X 6
Gülen`e yakın olduğunu saklayan ancak ciddi bağışlarda bulunan bir iş adamı...
 
BAY X 5
Türkiye`nin en etkili televizyon kanallarından birinin tepe yöneticisi...
 
BAYAN X 1
Türkiye`nin en büyük gruplarından birinde koordinatör olarak görev yapıyor...
 
BAY X 4
Türki Cumhuriyetler`de Yahudi sermayesinin en önemli markalarının özel distribütörlüğünü yapan bir iş adamı..
 
BAY X 3
Türkiye`nin denizcilik alanında en tanınmış ailelerinden birinin üyesi. En zengin 100 listesinin vazgeçilmez isimlerinden biri...
 
BAY X 2
Gülen gurubunun tüm dünyada milyarder patronlarla olan ilişkilerini takip eden temsilcisi.
 
BAY X 1
Merkezi Los Angeles`ta bulunan Masonic Center üyesi Azeri bir işadamı... ABD`deki derin ilişkileriyle de biliniyor.
 
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir