• DOLAR 32.372
  • EURO 34.964
  • ALTIN 2325.233
  • ...
Sabır-Der`e Geçmiş Olsun Ziyaretleri Sürüyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Van`da 18 Ocak gecesi yüzleri maskeli PKK yandaşlarının saldırılarına uğrayan Van Sabır Eğitim ve Dayanışma Derneği`ni ziyaret eden Özgür-Der Van Şubesi Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri geçmiş olsun dileklerinde bulundular.
 
Saldırı nedeniyle bir katı kullanılmaz hale gelen dernek binasında incelemelerde bulunan Özgür-Der heyeti, daha sonra üst kata geçerek Dernek Başkanı Faruk Tasan’dan bilgi aldı.
 
Menfur saldırıyı lanetleyen Özgür-Der Van Şubesi Başkanı Erdoğan Güleryüz, barış sürecinin korunması gerektiğini ve bu tür saldırıların çözüm sürecini baltalamaya dönük olduğunu belirterek, bu tür saldırılara karşı İslami camianın daha fazla kenetlenmesi gerektiğine vurgu yaptı.
 
Toplumu ıslah çabalarının hızla daha fazla alana yayılması gerektiğini de ifade eden Güleryüz, "Bu tür saldırılar bizleri daha fazla bir araya getirmelidir.” ifadelerini kullandı.
 
Öte yandan Eylül 2013’te İpekyolu Caddesi Toptancılar Sitesi civarında bulunan Özgür-Der Van Şubesi’ne de silahlı ve molotoflu saldırıda bulunulmuştu.  (Murat Dalgın - İLKHA)
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir