• DOLAR 32.498
  • EURO 34.962
  • ALTIN 2429.209
  • ...
Alkollü sürücü bariyere çarptı: 1 ölü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
 Zonguldak`ın Ereğli ilçesinde yeni yapılan köprü bariyerine çarpan otomobil hurdaya döndü. Kazada 188 promil alkollü olduğu belirlenen sürücü yaralandı, araçtaki bir kişi ise hayatını kaybetti.
Kaza, saat 03.30 sıralarında, Elmatepe Mahallesi`ndeki yeni yapılan köprüde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Gülüç`ten Ereğli istikametine giden Ahmet Özer idaresindeki 81 DC 194 plakalı otomobil, kavşak girişindeki bariyere çarptı. Hurdaya dönen otomobilde sürücü Ahmet Özer (31) ile birlikte Özer`in kayınbiraderi olduğu öğrenilen Cavit Özel (26) otomobilde sıkıştı. Ahmet Özer, çevredeki vatandaşlara kendilerine yardım etmelerini isterken kayınbiraderine seslendi. Ahmet Özer, kayınbiraderinin cevap vermemesi üzerine ağlamaya başladı.

Olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri Ahmet Özer`i araçtan dışarıya çıkardı. Kaza anında hayatını kaybettiği öğrenilen Cavit Özel ise itfaiye ekiplerinin kurtarma çalışmasının ardından sıkıştığı yerden kurtarılarak ceset torbasına alındı. Ahmet Özer, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından tedavisi için Ereğli Devlet Hastanesi`ne kaldırıldı. Hurdaya dönen otomobil çekici vasıtası ile kaza yerinden kaldırıldı.

Olayı duyan Özer ve Özel aileleri hastaneye akın etti. Cavit Özel`in ölüm haberini alan yakınları gözyaşlarına boğuldu. Yaralı sürücü Ahmet Özer`in 188 promil alkollü olduğu ve ayağında kırık olduğu belirtildi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir