• DOLAR 32.51
  • EURO 34.869
  • ALTIN 2473.062
  • ...
Tatvan Umut Der  yardımlarına devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİTLİS-Yaptığı faaliyetlerde halkın teveccühünü kazanan Umut Der Tatvan Şubesi, faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor. Umut Der Tatvan Şubesi Cumhuriyet mahallesinde bulunan 20 mağdur aileye yardımda bulunarak  umut ışığı oldu.
 
20 aileye kumanya yardımında bulunduklarını ifade eden Tatvan Umut Der Yardım Komisyonu Başkanı Nihat Çeltik, ‘’2014’te de yardımlarımızı ara vermeden sürdürüyoruz. Yardım sever aileler bize ulaştıkça bizde daha çok mağdur aileye ulaşacağız. Yardımında bulunduğumuz bu ailelerin hepsi birinci derecede mağdur olan ailelerdir. Bu ailelerin bir kaçı Tatvan Belediyesinde çalışıyorlar. Fakat belediye aylardır maaşlarını vermedikleri için geçimlerini yapamıyorlar’’ dedi.
 
Yardımlarının devam edeceğini söyleyen Çeltik, ‘’Bu gıda paketlerinde emeği geçen ve katkıda bulunan bütün hayırseverlere teşekkür ediyor yardımların devamının gelmesini temenni ediyorum’’ ifadelerini kullandı.
 
Tatvanlı zengin ailelere de seslenen Çeltik, ‘’ Umut ışığını yakanlarda biride siz olun. Elimizde tespiti yapılmış 450 mağdur aile var. Yardım yapmak isteyen zengin ve duyarlı vatandaşlar bize 0535 643 94 19 ve  0533 203 50 43 numaralı telefon hattından bize ulaşabilirler’’ dedi.
 
Mağdur ve ihtiyaç sahibi ailelerden İpek Ok durumunun hiç iyi olmadığını belirterek,  kendilerine yaptığı yardımlardan dolayı Bitlis Umut Der’e teşekkür etti.
(Menderes Beysülen-İLKHA)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir