• DOLAR 32.571
  • EURO 34.86
  • ALTIN 2436.65
  • ...
SON DAKİKA
MÜSİAD`dan Gıda Yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Batman Şubesi birlik, beraberlik ve dayanışma ayı Ramazan`da dar gelirli ve ihtiyaç sahibi aileleri yalnız bırakmayıp Batman genelinde yardıma muhtaç 150 aileye kuru ve yaş gıda yardımında bulundu.

Toplumu ayakta tutan ana unsurun dayanışma kültürü olduğunu belirten MÜSİAD Batman Şube Başkanı Suad Özdemir, "Batman`da durumu çok kötü olan, yardıma muhtaç olan aileleri unutmadık. Her yıl geleneksel olarak yapılmasını planladığımız yardımları, muhtaç ailelere ulaştırmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

Yardım paketlerinde sıvı yağ, şeker, un, çay, pirinç, bulgur, fasulye, zeytin, salça gibi temel gıda maddelerinin bulunduğunu belirten Özdemir, "Herkesin bu mübarek günlerde ülkemizde olduğu gibi Dünyanın neresinde olursa olsun yoksul ve yardıma muhtaç aileleri daha fazla gözetmesi ve yardım elini uzatması gerekir" dedi.

MÜSİAD Batman Şubesi olarak Batman`da olduğu kadar Afrika`da da yardıma muhtaç insanlara katkı sağlamak amacıyla geleneksel iftar yemeği programın iptal ettiklerini dile getiren Özdemir, "İptal ettiğimiz iftar yemeğinin giderleri ve üyeler arasında başlattığımız yardım kampanyasından elde edilen gelirin tümünü önümüzdeki günlerde Somali ve Etiyopya`ya göndereceğiz" ifadelerine yer verdi.

Veysi Rüzgâr-İLKHA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir