• DOLAR 32.548
  • EURO 34.926
  • ALTIN 2427.683
  • ...
Ağrı'da maddi hasarlı kazalar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AĞRI – Ağrı’da  hava şartlarının olumsuzluğu  ve  dikkatsizliklerden  dolayı meydana gelen  trafik kazaşarında,  can kaybı ve yaralanma yaşanmazken,  araçlarda  maddi hasar  meydana geldi.

 

Meydana gelen ilk trafik kazası Ağrı Belediyesi Binası önünde gerçekleşti.  Hakan Kaya yönetimindeki  54 DK 747 plakalı araç yoldaki gizli buzlanmadan dolayı kontrolünü kaybedip  refüje çıktı. Kazada can kaybı oluşmazken , araçta  küçük çapta  maddi  hasar meydana geldi.

 

Bir diğer kaza ise akşam saatlerinde  D-100  karayolunun  Sanayi Sitesi mevkiinde meydana geldi. Ağrı Devlet Hastehanesi  yönünde  seyreden  Yusuf Demir yönetimindeki 04 AN 704 plakalı otomobil, Eleşkirt ilçesi yönünden  gelen Şeracattin Aydın yönetimindeki  38 NP 893 plakalı TIR ile çarpıştı. Kaza sonucunda, her iki araçta  maddi hasar oluştu.

 

Otomobil içerisindeki  3 çocuk ve bir bayan, olay yerine gelen  sağlık ekipleri tarafından ambulansla Ağrı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazazedelerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. (Hasan Özbay - İLKHA )

Bu haberler de ilginizi çekebilir