• DOLAR 32.572
  • EURO 34.926
  • ALTIN 2439.874
  • ...
Özlem Ajans`tan ümmetin yetimleri için  albüm
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR – Özellikle İlahi, İslami Düğün ve Kutlu doğum videoları gibi çalışmalarda adını sık sık duyduğumuz Özlem Ajans, Selami Güneşin seslendireceği Yetimê Ümmetê adlı albümün klip çalışmalarına başladı.
 
Geçmişte de özellikle Mısır, Filistin, Afganistan gibi Dünya yetimlerinin seslerini duyurmak amacıyla birçok klip çektiklerini ifade eden Klip Yönetmeni Hakan Kuzu, ümmetin yetimlerini canlandırmak amacıyla ‘Yetimê Ümmetê’ adlı albümün klip çalışmalarına başladıklarını söyledi.
 
Yetimleri konu alan bir albüm, “Yetime Ümmete”
Selami Güneş’in yeni çıkacak olan ‘Yetimê Ümmetê’ adlı albümü için klip çektiklerini ifade eden Kuzu, “Selami Güneş’in yeni çıkacak albümün çekimi için buradayız. Kılibin içeriğinde İslam ümmetindeki bütün yetimleri kapsayacak şekilde bir konu anlatılmak isteniyor. İnşallah tüm Müslümanlar açısından verimli bir çalışma olur^.” ifadelerini kullandı.
 
“Özlem Ajans olarak çalışmalarımıza hiç ara vermeden devam edeceğiz”
Özlem Ajans olarak çalışmalarına son hızla devam ettiklerinin altını çizen Kuzu, “Her tarafta savaş var, binlerce, on binlerce yetim var. Anne ve babalarını kaybeden çocuklar var. Her tarafta savaş olduğu için biz de bu temayı seçtik. Özelde buranın yetimlerini işliyoruz, ancak genelde ümmetin tüm yetimlerini işliyoruz. İnsanlara ümmetin çok sıkıntılı olan yerlerini hatırlatmak için bu gibi klip çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Allah nasip ederse hiç aralık vermeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.
 
Geçmişte de İslam ümmetinin sıkıntılarını dile getiren klipler çektiklerini ifade eden Kuzu, daha güzel albümlerle Müslümanların hizmetinde olacaklarını vurguladı.
 
Selami Güneş’in seslendireceği ‘Yetimê Ümmetê’ adlı albümün, yakında çıkacağını  sözlerine ekledi. 
(Ömer Yasin Ergin/Ali Adıyaman - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir