• DOLAR 32.554
  • EURO 35.044
  • ALTIN 2425.598
  • ...
"Suriye, vahşi bir canavarın zulmüne terk edildi"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HABER MRK - Yeni Dünya Partisi Genel Başkanı Emanullah Gündüz, Konya İl Başkan Ebuzer Ferdi Bademci ile birlikte “Suriye-CHP-MİT-TIR‏” ile ilgili basın açıklaması yaptı.
 

Suriye’nin bir vahşinin, bir canavarın zulmüne terk edildiğini belirten Gündüz, “İç savaş daha başlamadan biz bu günleri öngördük ve yapılması gerekenleri ifade ettik. Ancak daha bunamamış olduğumuzdan söylediklerimize itibar edilmedi.” dedi.
 

Özellikle Suriye meselesi ile görüşmek ve çözüm önerilerini sunmak için defalarca Başbakandan randevu talep ettikleri halde kendilerine randevu verilmediğini dile getiren Gündüz, “Suriye’deki bu zulme sessiz kalmak dilsiz şeytan olmaktır. İktidar Suriye konusunda yanlış hareket etmiş ve olayları öngörememiştir. Biz yaşananları 2030 vizyonu ile analiz ettiğimiz için hep haklı çıkmaktayız.” iddiasında bulundu.
 

Açıklamanın devamında Gündüz, “CHP haklının değil her zaman güçlünün ve statükonun yanında yer almıştır. Halkçılıkları ve insan sevgileri sadece göz boyamadır. Gezi zekâlı ve paralel zekâlılar MİT’in faaliyetlerine müdahale ederek vatan hainliği yapmaktalar. Suriye de yaşanan vahşetin Türkiye’de yaşanmasını dilemektedirler.” dedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir