• DOLAR 32.378
  • EURO 35.001
  • ALTIN 2325.92
  • ...
`Ramazanın Bitmesini Beklemeyeceğiz`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ``Şunu herkesin bilmesi gerekir ki devletin gücü üstünde güç yoktur. Kim Türk devletini silahla, terörle, şiddetle herhangi bir şekilde hizaya getireceğini düşünüyorsa, büyük bir yanılgı içine girer. Ve bunun maliyeti de çok büyük olur`` dedi.

Gül, İstanbul`dan Ankara`ya gelişinde Esenboğa Havalimanı`nda, gazetecilerin soruları üzerine Hakkari`deki hain saldırıya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

PKK`nın özellikle Ramazan ayı içinde eylemlerini bu tip provokasyonlar ve pusu kurma şeklinde yaptığına dikkati çeken Gül, ``Şunu herkesin bilmesi gerekir ki devletin gücü üstünde güç yoktur. Kim Türk devletini silahla, terörle, şiddetle herhangi bir şekilde hizaya getireceğini düşünüyorsa, büyük bir yanılgı içine girer. Ve bunun maliyeti de çok büyük olur`` dedi.

Devletin şefkatini halka gösterdiğinin altını çizen Gül, ``Teröristler kesinlikle halkımızdan ayrı tutulup, onlara karşı devletin gücünün, her kesimin gücünün üstünde olduğunu daima gösterebilecek durumdayız. Bunu da herkes görecektir. Ramazan`ın bitişini beklememiz söz konusu değil`` diye konuştu.


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir