• DOLAR 32.368
  • EURO 34.974
  • ALTIN 2325.402
  • ...
`Her güne bin salavat`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MERSİN - Peygamber Sevdalıları Platformu Mersin Koordinatörlüğü, istişare toplantısı düzenleyerek 2014 Kutlu Doğum etkinliklerinin startını verdi. Platform, Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında her eve bir Kur’an-ı Kerim hediye edileceğini açıkladı.
 
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Peygamber Sevdalıları Platformu Akdeniz Koordinatörü Veysi Yumlu, 2014 yılı Kutlu Doğum etkinliklerinin startını verdiklerini açıkladı.
 
Yumlu Bilge Eğitim Der’de yapmış olduğu istişare toplantısında şunları söyledi: “Bu yıl yapacağımız kutlu doğum etkinliklerinde her eve bir Kur’an-ı Kerim hediye etmeyi düşünüyoruz. Bu toplantımız ile yapacağımız kutlu doğum etkinliklerinin tarihleri ve yapılacak işlerle ilgili programları belirledik. Yol haritamızı çizdik.” dedi.
 
Peygamber Sevdalıları Platformu’nun Salavat kampanyası için başlattığı tasarım yarışmasına da değinen Yumlu, tasarım yarışmasına her kesin katılabileceğini ve kayıtlarını Peygamber Sevdalıları Platformu’na ait internet sitesinden yapacaklarını söyledi.
 
Yakında salavat kampanyası da başlatacaklarını aktaran Yumlu, şunları söyledi:  “Bu yıl salâvat kampanyasının yanında her eve bir Kur’an-ı Kerim de vermeyi istiyoruz. Bunun için de hayırsever vatandaşlarımızdan ciddi anlamda destek bekliyoruz. Salavat kampanyasına tüm vatandaşlarımızın canı gönülden katılmalarını bekliyoruz. İsteriz ki, vatandaşlarımız her güne bin salavat çeksin” diye belirtti.  (Osman Öksüz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir