• DOLAR 32.359
  • EURO 35.067
  • ALTIN 2291.653
  • ...
ABD, İslami Cihad Liderini terör listesine ekledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
GAZZE- Amerika Dışişleri Bakanlığı, Filistin’de faaliyet gösteren İslamî Cihad Hareketi`nin Genel Sekreter Yardımcısı Ziyad En-Nehhale’yi terör listesine eklediğini duyurdu.
 
İslamî Cihad Hareketi, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Amerika’nın bu kararla, Filistin halkını ve direnişini tehdit eden işgal rejimi İsrail’in ekmeğine yağ sürdüğünü, bu tür açıklama ve tavırların, Amerika idaresinin Filistin halkına karşı her türlü insanlık dışı suçu işleyen, terör rejimi İsrail’in cinayetlerine ortak olduğunu ortaya koyduğunu belirti.
 
İslami Cihat Hareketi açıklamasının devamında, Amerika’nın bu açıklamasının, hareketin önemli simalarından birine suikast yapması için işgalci terör devleti İsrail yönetimine  yeşil ışık yaktığını belirterek, olası bir saldırı veya tecavüzden, Amerika’yı sorumlu tutacaklarını ifade etti.
 
İslami Cihat Hareketi, Amerika’nın bu tutum karşısında şaşırmadıklarını, Amerika’nın Siyonistlerin maşası gibi hareket ettiğini, böyle bir tutumun Amerika’dan beklenilen bir durum olduğu vurgulandı.  (Fatih Çetin-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir