• DOLAR 32.335
  • EURO 35.062
  • ALTIN 2308.378
  • ...
Adana Basınından Başlıklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Adana`da 17 Ağustos 2011 Çarşamba günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

ADANA HABER GAZETESİ: Eleştirilere Cevap Alamadık
Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Büyükşehşir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz`dan İcraatlarına yönelik eleştirilere cevap vermesini beklediklerini ama alamadıklarını söyledi. Çelikcan, Büyükşehir Meclisinden yeni ya da büyük projenin geçmediğini belirterek, geçmiş yönetimleri aratacak kadar abartılı ve gereksiz reklam harcamalarının yapıldığını söyledi.

Bir Lokma da Somali`ye
Afrika`da kuraklık ve açlığa bağlı olarak yaşanan `insanlık Dramı` için Adana`da valiliğin öcülüğünde kampanya başlatıldı. Somali`ye bir lokma da sizden` sloganıyla start alan kampanyaya Adana`nın seyirci kalmayacağını belirten Adana Valisi Atış, bireysel katkıların da olmasını istedi.

5 OCAK GAZETESİ: PKK Sempatizanları Gösteri Yaptı
Adana`da PKK sempatizanları, örgütün ilk silahlı eyleminin yıl dönümü nedeniyle yasa dışı gösteri yaptı. Dağlıoğlu`nda ateş yakarak yolu trafiğe kapatan örgüt yandaşları, polise taş ve havai fişekle saldırdı. Çoğunluğu çocuklardan oluşan göstericilerin karakolun bulunduğu noktaya yaklaşması üzerine polis, biber gazıyla müdahale etti. Kullanılan biber gazından yoldan geçen vatandaşlarda etkilendi.
Ayhan Kaya - İLKHA 

Bu haberler de ilginizi çekebilir