• DOLAR 32.598
  • EURO 34.808
  • ALTIN 2496.897
  • ...
Bingöl Belediyesinin seçim anketi pes dedirtti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL- Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay  twitter hesabında “Ocak  ayı Bingöl Belediye Başkanlığı Seçim Anketi” diye bir anket  sonucu yayımladı. 3 bin kişi ile yapıldığı iddia edilen seçim anketinde Belediye Başkanı Atalay’ın, aday olduğu partiyi birinci olarak sunarken kısa süre içerisinde teşkilatlanmasını tamamlayıp,  bölgede ciddi bir oy potansiyeline sahip olan HÜDA PAR’a ise yer vermemesi dikkatlerden kaçmadı.

 

Atalay,  twitter  hesabından yayınladığı belediye anket sonucunda, Saadet Partisi’nin yüzde 38, BDP’nin yüzde 27.6, Ak Parti’nin de yüzde 25.4  oy oranına sahip  olduğunu  iddia etti.

 

Twitter  hesabından Atalay’a takipçileri ise ‘Yemezler…’, ‘Bu anketi belediye binası içinde mi yaptınız?”  gibi  ironi  türünden  cevaplar yazdıkları görüldü.

 

Hatırlanacağı üzere Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, partisi olan Ak Parti’den aday olarak gösterilmeyince istifa ederek Saadet Partisi’nden adaylığını açıklamıştı.

 

Bir süre önce Bingöl’de en çok takip edilen haber  sitelerinin yaptıkları anketlere göre ise, HÜDA PAR’ın birinci sırada yer aldığı görülmüş, konu, (http://www.ilkehaberajansi.com.tr/haber/bingoldeki-secim-anketlerinde-huda-par-onde.html ) haberlere de yansımıştı. (Emrullah Araz-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir