• DOLAR 32.573
  • EURO 35.029
  • ALTIN 2419.216
  • ...
Siirt`te korkutan yangın!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
Edinilen bilgiye göre, Siirt Kurtalan Karayolu 3. Komando Tugay Komutanlığı karşısında İl Özel İdare Müdürlüğüne ait içinde kaçak akaryakıtların bekletildiği depoda, saat 17.00 sularında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.
 
Özel İdare çalışanlarının itfaiyeye haber verilmesiyle olay yerine gelen ekipler, yangına müdahale etti. Ancak depoda kaçak akaryakıt ve odun olması nedeniyle yangın kısa sürede binanın tamamını sardı. Siirt 3.Komando Tugay Komutanlığı`na ait itfaiye erleri ve Siirt Emniyet Müdürlüğü`nün TOMA araçlarının da müdahalesiyle yangın söndürüldü.

Yangının çıkış nedenini araştırdıklarını belirten İl Özel İdare Genel Sekreteri Güldoğan, “Kaçak akaryakıtı geçici bekletme olarak kullandığımız depoda 1 ton kaçak akaryakıt, 1 ton katran ve şantiyelerde kullanılmak üzere odun bulunuyordu. Hasarın maddi boyutunu ve yangının çıkış nedenini araştırıyoruz” dedi.

Maddi hasarın yangın sonrası tespit edileceği belirtilirken, olay yerine gelen Siirt Emniyet Müdürü Mutlu Ekizoğlu yangınla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir