• DOLAR 32.461
  • EURO 34.847
  • ALTIN 2479.643
  • ...

BATMAN - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Batman Şubesi Gençlik Kurulu Üyeleri, Batman Ticaret Odası Başkanı Abdulkadir Demir’i ziyaret etti.

 

BATSO Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette MÜSİAD Batman Şubesi Gençlik Kurulu Başkanı Murat Güneş ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

 

Güneş, Genç MÜSİAD olarak amaçlarının sosyal ve ekonomik anlamda kalkınma yolunda mücadele eden; geleneğine bağlı, geleceğe yön veren gençler oluşturmak olduğunu belirterek, “Üyelerimiz, toplumun kültür değerlerine, ticaret ahlakına bağlı ve saygılı, çağın gerektirdiği girişimci ruha sahip, ilkelerinden taviz vermeden gelişmeyi hedefleyen gençlerden oluşmaktadır. Bizler, hem Batman’a hem de bölgemize faydalı olabilme düşüncesiyle bir araya geldik.” dedi.

 

BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, Genç MÜSİAD’ın ziyaretinden memnun olduğunu belirterek, çalışmalarında başarılar diledi. Demir, gençlerin geleceğin ticaretine yön vereceklerini, bu yüzden de genç girişimcilerin önemli olduğunu ifade ederek, Genç MÜSİAD’ın hem Batman’a hem de bölgemize için önemli faaliyetlere imza atacaklarına inandığını söyledi.(Yasir Oğuz-İLKHA)