• DOLAR 32.6
  • EURO 34.786
  • ALTIN 2412.237
  • ...

MARDİN- Mardin’in Midyat ilçesinde Mardin yolu üzerinde bulunan depo imalat firması, bin 500 litreye kadar yakıt alan taşıt depolarının imalatını yapıyor. Bu firmanın aynı zamanda mersin ve Nusaybin de de şubeleri bulunuyor.

 

Firma nın sahiplerinden Davut Çelik’in firmaları hakkında,” 1987 de bu firma oto makas ve kaynak işleriyle başlamış. 1990 yılında yakıt depo imalatına başlamış ve 2005 yılında fabrikasyon ve kalıplaşma noktasına gelmiştir. Otomasyon kaynak ve elektrostatik boya noktasında gelişmeler sağlamış ve yakıt depo imalatı konusunda Türkiye’ nin beş büyük firması arasına girmiştir. 2007 de resmi olarak şirketleşen firma 2008 de iso 9001- 2000 ve tse tescil belgelerini almıştır. Bu noktadan sonra düzenli olarak test ve deneylere tabi tutulan firma daha kaliteli hizmet verme noktasına ulaşmıştır. Bu gün Türkiye’nin 82 ilinden gelen nakliyat ve lojistik şirketlerinin taleplerine hizmet sağlayacak noktaya ulaşmıştır. ” bilgisini verdi.

 

Çelik daha sonra, müşterinin memnuniyetini sağlamayı, en iyi bir şekilde karşılamayı, ürünlerinin kalitesini sürekli yükseltmeyi hedeflediklerini ifade ederek, “Eğitimli 16 personelimiz ile zamanında teslim, kusursuz hizmet ve kalite üretimi temin için gerekli tüm kaynakları sağlamayı amaçlıyoruz.” şeklinde konuştu. (M. Sait Başaran-İLKHA