• DOLAR 32.331
  • EURO 34.994
  • ALTIN 2297.427
  • ...
Bitlis vali yardımcısı sağlıkçılarla buluştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİTLİS - Vali Yardımcısı Serdar Arslantaş, Bitlis Devlet Hastanesi personelleriyle bir araya geldiği kahvaltıda, hastanelerde daha iyi hizmet verebilmek için personellerin motivasyonunun yüksek olması gerektiğini söyledi.

 

Arslantaş, “Buraya gelen vatandaşlarımız genelde problemi, sıkıntısı, derdi olan insanlar. Bunlara daha iyi hizmet verebilmek için hastane personelimizin motivasyonunun son derece yüksek olması gerekiyor ki, buraya gelen insanlar, hizmet kalitesi noktasında doyuma ulaşsın. Bu tür beraberliklerin bir araya gelmelerin hastane personelinin motivasyonunun yükseltilmesinde oldukça iyi olacağını düşünüyorum.” dedi.

 

Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Şevki Erkal, ise il merkezindeki hastaneye günde 2 bin 500'e yakın hastanın geldiğini söyledi.

 

Bu yoğunluğa rağmen vatandaşlarla hastane çalışanlarının çok uyumlu olduğunu ifade eden Erkal, şöyle konuştu: “Bir tarafı hizmet veren ve bir tarafı hizmet alan şeklinde hiçbir sıkıntı yaşamıyoruz.

 

İl geneli yaklaşık 340 bin nüfusumuz varken bunun 7 bin 500'ü hafta içi her gün hastanelerimizdedir. Hastanelerimizde 2 bin personelimizle vatandaşımıza hizmet veriyoruz. Devlet büyüklerinin de destekleriyle şuan hemşire sıkıntımız kalmadı. Geçen ay 138 hemşire atandı.

 

Yeni uzman doktorlarımız göreve başladı. Şuan uzman doktor ve hemşire sıkıntımız yok. Hastalarımız hizmetlerini güzel alıyor."

 

Kahvaltıya, Vali Yardımcısı Serdar Arslantaş,  İl Sağlık Müdürü Dr. Erkan Akagündüz, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Şevki Erkal, Hastane Yöneticisi Uz. Dr. Erdal Dilekçi ve hastane çalışanları katıldı.  (Şükrü Tontaş - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir