• DOLAR 32.559
  • EURO 35.007
  • ALTIN 2435.049
  • ...
İmam hatip lisesi öğrencileri BEÜ'yü gezdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİTLİS-Tatvan İmam Hatip Lisesi öğrencileri Bitlis Eren Üniversitesini (BEÜ) gezdiler. Öğrencilere üniversitesinin öğretim üyeleri eşlik ederek, üniversite hakkında öğrencilere detaylı bilgi verdiler.

 

Üniversitenin hızla büyüdüğünü belirten Öğretim Üyeleri, “Üniversitemiz yeni kurulmuş bir Üniversite olmasına rağmen kısa sürede belli bir standardı yakalayarak hızla gelişti. Öğrencilerimizin daha iyi ortamlarda eğitimlerini sürdürmeleri için üniversite olarak tüm gayretimizi gösteriyoruz.” İfadelerine yer verdiler.

 

Üniversitelerinin her alanda hızla ilerlediğini ifade eden üniversite üyeleri, “Üniversitemiz de var olan Modern laboratuar ve merkezi derslikler eski üniversitelerin birçoğunda mevcut değildir. Sınıflarımızı teknoloji ile donatıp, akıllı tahtalarla eğitim veriyoruz” diyerek öğrenciler bilgilendirildi.

 

İslami İlimler Fakültesi hakkında da öğrencilerin sorularını cevaplayan öğretim üyeleri, İslami İlimler Fakültesinin kurulmuş durumda olduğu, fakülte altyapı çalışmalarının devam ettiği, akademik kadronun tamamlanması halinde önümüzdeki yıllarda öğrenci alınımlarının başlanacağı dile getirildi.

 

Merkezi Derslikleri, Kütüphaneyi, Laboratuarları, Çizim Odasını, Dil Sınıfını ve kafeteryayı gezen öğrenciler, yemeğin ardından üniversiteden ayrıldılar.(Şükrü Tontaş-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir