• DOLAR 32.375
  • EURO 34.957
  • ALTIN 2325.76
  • ...
KOMEK'te kayıtlar yarın başlıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KONYA-Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK), Hanım Lokalleri ve Spor Merkezlerinde yeni dönem kayıtları 22 Ocak’ta başlıyor.

 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, meslek edindirme konusunda Türkiye’de bir marka olan KOMEK’in, istihdam sağlaması ve sanat öğretmesinin yanında, insanların sosyalleşmesine de katkı yaptığını söyledi.

 

Her geçen gün büyüyen KOMEK’e, insanların ilgisinin de giderek arttığına dikkat çeken Akyürek, 29 kurs merkezinde, halen 115 farklı branşta eğitimlerin sürdürüldüğünü dile getirdi.

 

KOMEK, Hanım Lokalleri ve Spor Merkezlerinin yeni dönem kayıtlarının 22 Ocak – 2 Şubat tarihleri arasında yapılacağını kaydeden Akyürek, bu dönem yeni açılan Mümine Hatun Hanımlar Lokali ile Harmancık Şehir Konağı’ndaki kurslara da kayıt alınacağını sözlerine ekledi.

 

Akyürek, Konya üniversitelerinde öğrenim gören öğrenciler ile tüm Konyalıları KOMEK’e kayıt yaptırarak iş, sanat ve hobi sahibi olmaya davet etti.

 

Bu dönem yeni açılan İtalyanca, Fransızca, Japonca, Flemenkçe, Evde Çocuk Bakımı ile  Hasta Kabul İşlemleri kurslarının yanında, çiniden hat ve tezhibe, mefruşattan giyime, resimden ebruya, bilgisayardan, etkili iletişim ve halkla ilişkilere kadar 115 branşta kursiyerlerini bekliyor. (İlyas Yavuz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir