• DOLAR 32.446
  • EURO 35.2
  • ALTIN 2330.115
  • ...
Yıldırım`dan İlk Açıklama: Gel Dediler Geldik
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Başkan Aziz Yıldırım, havalimanında konuşma yapması için hazırlanan kürsüde yoğun ilgiden dolayı konuşmasını yapamadı. Daha sonra takım otobüsünü binen Yıldırım ses sisteminin yetersiz olması dolayısıyla kısa bir açıklama yaptı.

``FERMAN BUYRULMUŞ, KALEM KIRILMIŞ``
Yıldırım takım otobüsünden yaptığı kısa açıklamada, ``Hakkımızda ferman buyrulmuş, kalem kırılmış, fermana uyduk geldik. Kalemizi kırmışlar, Fenerbahçe son kaledir teslim olmaz. Sakin olun. Hepinizi çok seviyorum Fenerbahçe taraftarı, hepinize çok teşekkür ederim`` dedi.

NOT: Aziz Yıldırım`ın ilerleyen saatlerde detaylı bir açıklama yapması bekleniyor.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım 21:10 sularında İstanbul`a iniş yaptı. Binlerce taraftar Sabiha Gökçen Havalimanı`na akın etti. Fenerbahçe futbol takımı ve yöneticiler tam kadro halinde Sabiha Gökçen Havalimanı`na geldi.
Yargıtayın, şike davasında aldığı cezaları onadığı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, tatil için gittiği Fransa`dan İstanbul`a geldi.

Yargıtay kararı açıklandığında Fransa`da bulunan Yıldırım, gelişmeler üzerine 4 gün sonra Türkiye`ye döndü.
Özel uçakla saat 21.15`te İstanbul`a gelen Yıldırım`ı, Sabiha Gökçen Havalimanı Genel Havacılık Terminali`nde, kulübün yönetim kurulu üyeleri, futbolcular, amatör şubelerin kaptanları ve sporcuları, kulüp yetkilileri ile çok sayıda Fenerbahçeli taraftar karşıladı.

Aziz Yıldırım ile eşi Gonca ve kızı Yaz Yıldırım da İstanbul`a geldi.

21:10`DA GELDİ
Fenerbahçe Kulübü`nün yöneticileri ve futbolcuları, Aziz Yıldırım`ı karşılamak üzere Sabiha Gökçen Havalimanı`na geldi.
Yıldırım`ı karşılamak üzere havalimanında bekleyen çok sayıda Sarı-lacivertli taraftar da, otobüsle alana giriş yapan yönetim ve futbolculara sevgi gösterilerinde bulundu.

Aziz Yıldırım`ı taşıyan uçağın saat 21.10 sularında İstanbul`a iniş yaptı.

TARAFTARLAR SALI PAZARI`NDAN YOLA ÇIKTI
Aziz Yıldırım`ı karşılamak için Sabiha Gökçen`e gidecek olan taraftar grupları Kadıköy Eski Salı Pazarı`nda buluşup yola çıktı.
Buradan otobüslerle alana gitmeyi tercih eden taraftarların karşılıklı olarak "sarı-Lacivert" şeklinde tezahürat yaptığı görüldü.
FBD1986, GrupCadde, Grup_Lacivert, 1907unifeb, SabahlayanTayfa, Totemm1907, SolAcik1907, FBcepheye adlı gruplar 19.00`dan sonra otobüslere binerek Sabiha Gökçen Havaalanı`na hareket ettiler.

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir