• DOLAR 32.598
  • EURO 34.808
  • ALTIN 2496.897
  • ...
`Üç tane mega projemiz var`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Hür Dava Partisi Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Mehdi Oğuz ve beraberindeki heyet, muhtarlarla bir araya geldi.
 
Başkan Adayı Oğuz, partilerinin İslami ve insani bir referansla yola çıktığını belirterek kurtuluşun ve huzurun ancak İslami değerlerin topluma hâkim olmasıyla geleceğini vurguladı.
 
Oğuz, belediyecilikte yolsuzluğa, rüşvete izin vermeyeceklerini, belediye yönetiminde yerel istişare meclisleri kurarak muhtarların, sivil toplum kuruluşlarının görüşlerini alacaklarını belirtti.
 
“Parti olarak ulaşım, çevre, sosyal ve imar projelerimiz mevcuttur. Bunların dışında 3 mega projemiz var. Bunlar; halkımıza yalan söylemeyeceğiz, halkımızın malını yemeyeceğiz ve halkımıza ihanet etmeyeceğiz.” şeklide konuştu.
 
Oğuz, "Partimizin belediyecilik anlayışına göre; belediyeler partizanlığın değil hizmetin yeri olmalıdır. Bu bilinçle halkımızın hak ettiği ve layık olduğu hizmeti sunmayı hedefliyoruz. Bunu yaparken de dini, dili, mezhebi, meşrebi ve siyasi düşüncesi ne olursa olsun, ayırım yapmaksızın halkımızın her kesimine hizmet edeceğiz. Bizim inancımıza göre halka hizmet hakka hizmettir. Bizler muhtarlarımızın nasıl zor şartlarda hizmet ettiklerini biliyoruz. Bu nedenle belediye başkanlığını kazandığımızda her mahallede mahalle konakları yaparak muhtarların modern mekânlarda halkımıza hizmet etmelerini temin edeceğiz.” dedi.
 
Ziyarette muhtarlar adına konuşan Karşıyaka Mahalle Muhtarı Nevzat Eser, kendilerine yapılan bu ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, barış içerisinde geçecek seçim süreci temenni ettiklerini, bütün partilerin yerel yönetimlerde siyaseti değil hizmeti esas almaları gerektiğini, HÜDA PAR’ın çalışmalarını takip ettiklerini, bu çalışmaları taktir ettiklerini ifade ederek, seçimler sonucunda kazananın Van’a hizmet olması dileğinde bulundu. (İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir