• DOLAR 32.33
  • EURO 35.081
  • ALTIN 2297.202
  • ...
"Belediyeler hizmet yeridir"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA-Hür Dava Partisi (HÜDA PAR)Akçakale ilçe teşkilatı Akçakale de bulunan üyeleriyle bir gelerek parti ve seçim çalışmalarıyla ilgili bilgilendirme toplantısı düzenledi.


Bayan ve erkeklere verilen programa Şanlıurfa İl Başkanı Lokman Yalçın, parti yöneticilerinden Faruk Polat İl Kadın Kollarından Emel Yalçın, Kudret Ünal Ayfer Gezer katıldı.


Parti üyelerine verilen bilgilendirme toplantısında HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Lokman Yalçın partilerinin kuruluş amacından seçim çalışmalarına kadar birçok konuda bilgi verdi.


İl Kadın Kollarından Emel Yalçın, mevcut olan belediye yöneticilerinin oturduğu makamda halka gerektiği şekilde hizmet vermediğine işaret ederek, “Harun gibi oturup Karun gibi kalktığı belediyelerin sadece kendilerine oy verenlere hizmet verdiğini belediyeleri partizanlık yerine aşiret akraba alanına çevrildiğini belediyeler; eşe, dosta, akrabaya, , yandaşlara yedirme yeri değil.  Allah’tan korkmayanlar idarecilik yapamazlar.” Dedi.


Belediyelerin hizmet yeri olduğunu sözlerine ekleyen Yalçın,  Allah'tan korkmayanların sistemin haramla içinde yüzüldüğünün altını çizerek, “Dolayısıyla, adalet ve dürüstlük onlardan beklemek akıl kârı değildir HÜDA PAR gelirse eğer bize oy veren vermeyen herkese hizmet edeceğiz.  Hatta bize düşmanlık edenlere bile hizmet edeceğiz.” İfadelerini kaydetti. (İbrahim Yılmaz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir