• DOLAR 32.563
  • EURO 34.961
  • ALTIN 2441.465
  • ...
Örtünmek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Geçenlerde Başörtüsüyle ilgili bazı kişilerle tartışırken, bayanın biri şöyle dedi; ``Türban tek başına bir giysi değildir ve arkası vardır…
Bu yüzden Türban aslında kafayı değil ama beyni örten bir giysidir, çünkü; böyle bir kafanın içinin görünümünü tahmin etmek zor değildir…`` dedi...
Bunu söylerken bir an sandım ki karşımda komediyen var....
Bende kendisine o sizin `beynini` örtmüş dediğiniz bir takım bacılarda da yazıyor..
Beyni `örtülmüş` bir takım bayanlarda okuyor...
Gidin birazda onlarla oturun ve görün bakalım kimin beyni örtülü.!!.
Sonra da kendinize sorun, acaba hangimizin beyni örtülmüş onların mı benim mi? Bence bu sorudan sonra vereceğiniz cevap kesinlikle sizin beyninizin örtülü olduğudur.
 

Bu bacılar sizi her açıdan, kültür, vicdan, insanlık, merhamet, bilgi, akıl açılarından cebinden çıkaracak kadar bilgili ve vicdanlı bacılardır..
Çünkü;Onlar “Köprüyü geçene kadar…” demediler. Perukla kandırılmadılar...
Allah muhafaza, ya köprüyü geçemeden ayağım takılsaydı. Düşseydim, dediler..…
Bir uçurumdan aşağı !!
Hasılı kelam; okumadıkları için hiç pişman değiller... Ve seslendiler !! Ey genç Bacılarım; Başörtünüzü hiçbir hayalinize feda etmeyin..!!
Okudular; ama İslam’ı okudular. Kendileri için meşru kıldıkları şeylerin hakikatte meşru olup olmadığına baktılar.. Bu uğurda bedel ödeyenleri okudular.. Ve karar verdiler...
 

Örnek şahsiyetler oldular...Bunu böyle bilin, ey beyni uyuşuklar....!!!
Başörtülülere cahil damgası vurmaktan vazgeçin artık.Çünkü sadece komik oluyorsunuz.
Ben inanıyorum ki şimdiye kadar marksistinden İslamcısına, solcusuna kadar her türlü düşünce platformunda yer alan bu bacılar; ikna edici ve anlatım kabiliyetleriyle, karşısındaki cahilleri susturabilmişlerdir...
Bu nedenle insan tanıyın, kitap okuyun. bunların hiçbirisini yapamıyorsanız, böyle komedileri seslendirmeye devam edersiniz.

 

Bizler bu konuyu konuşmaktan, yazmaktan, tartışmaktan bıkmayacağız.. ta ki bu insanlık ayıbından kurtulana dek sonuna kadar gideceğiz.. Bedeli ne olursa olsun bıkmadan,usanmadan hedefe varacağız Allah`ın izniyle....
Şimdi sormak lazım başörtüsünü paranoyakça takıntılara vardıran bu çağ dışı zihniyet bu mantığı hangi gerekçeye dayandırıyor? Bunun cevabını verilebilmiş midir?
 

Hangi hakla insanların bedenleri üzerinde tassarruf sahibi olabiliyorlar?
Bu nedenle diyorum ki bu çağ dışı zihniyetler ellerini insanların üzerinden çekmedikçe evet, bu konunun takipçisi olacağız..
Bizlere beyni örtülmüş diye lakablar takanlara, meydanı betmen, süpermen kıyafetli despot zihniyetlere bırakmayacağız ki; dik yürümeye ve rahatça uyumaya hakkımız olsun.!!

 

Şehide Meryem Koca / Diyarbakır – Yaş: 26

 

Sevgili Genç Kardeşlerimiz!
Bir ay boyunca gelen tüm yazılar içerisinde en güzel yazıyı gönderen kardeşimize bir kitap seti veya kaset vb. bir set hediye edeceğiz. Posta ile yazı gönderecek kardeşlerimiz yazılarının “Ayın Yazısı” seçilmesi durumunda, bizimle iletişime geçebilirler. Fakat özellikle dikkat etmenizi istediğimiz iki nokta var. Birincisi; gönderdiğiniz yazıların tamamen size ait olması gerektiği, yazınızda alıntı cümleler varsa bunları belirterek göndermeniz. İkincisi ise adınızı, soyadınızı, yazıyı gönderdiğiniz memleketi ve yaşınızı mutlaka belirtmeniz gerekmektedir. Bu hayırlı çalışmaya (yarışmaya) tüm genç kardeşlerimizin katkıda bulunmasını bekliyoruz.

Doğrugenç sayfasında sizden gelecek karikatür ve mini bulmacalara da yer veriyoruz. İlginizi bekliyoruz.
Yayınlanmasını istediğiniz yazılarınızı dogrugenc@dogruhaber.com.tr e-posta adresine mail olarak veya posta yolu ile gönderebilirsiniz.
Yazılarınızı eğer bilgisayarda yazıyorsanız bir sayfayı geçmesin. El yazınızla gönderecekseniz bir beyaz kâğıdı aşmasın. Gönderdiğiniz mektuplara “Doğru Genç” için diye not düşürmeyi unutmayın.


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir