• DOLAR 32.365
  • EURO 34.974
  • ALTIN 2325.103
  • ...
Başarılı personel ödüllendirildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - Mersin Orman Bölge Müdürlüğü 2013 yılı ormancılık faaliyetleri ile 2014 yılı hedeflerinin değerlendirilmesinin yapıldığı toplantı sonrasında, 2013 yılı ormancılık ve sosyal faaliyet alanlarında başarı gösteren birim amirleri, başarı belgesi ile ödüllendirildi.

 

Ödüllendirme toplantısında bir konuşma yapan Mersin Orman Bölge Müdürü Abit Baca, “Başarı belgesi verdiklerimiz sorumlu oldukları birimlerde programlarının üzerine çıkarak, yaptıkları ve katıldıkları sosyal faaliyetlerle kurumumuzun adının ve faaliyetlerinin daha çok duyulması adına gayretli işler yaptılar. 2013 Yılında yapmış olduğu başarılı çalışmalardan dolayı arkadaşlarımı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

 

Buna göre başarı belgesi verilen personel isimleri ise şöyle; Tarsus Orman İşletme Müdürü Mehmet Fulin, Erdemli Orman İşletme Müdürü Kenan Akduman, Mut Orman İşletme Müdürü Hasan Keskin, Silifke Orman İşletme Müdürü Mustafa Arslan, Gülnar Orman İşletme Müdürü Hasan Arslan, Mersin Orman İşletme Müdürü Mehmet Esen, Orman Kadastro Başmühendisi Gürsel Çınar, Personel Şube Müdürü Necati Bağcı. (Osman Öksüz – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir