• DOLAR 32.56
  • EURO 35.016
  • ALTIN 2434.696
  • ...
HÜDA PAR Tuşba adayı seçim çalışmasına başladı- FOTO Galeri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN – Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Tuşba Belediye Başkan Adayı Faruk Tasan, Organize Sanayi, Hububatçılar Çarşısı’ndaki esnaf ile halk ile bir araya geldi.
 
Partisini ve projelerini anlatan Tasan, İslami ve insani bir parti olduklarını, siyasete yeni bir anlam ve mana yükleyeceklerini, Van ilinin ticari ve ahlaki değerlerini yükseltecek tek partinin HÜDA PAR olduğunu belirtti.
 
Tasan, belediyelerin halkın malı olduğunu, yetimin malı gibi koruyacaklarını, düşüncesi ne olursa olsun hizmetin herkesin hakkı olduğunu ve herkese eşit davranacaklarını belediyelerin partizanlık yeri olmadığını hizmet yeri olduğunu ifade etti.
 
Esnaflar ise Hür Dava Partisi’ni yakından tanıdıklarını ve herhangi bir haksızlık ve hukuksuzluk yapmayacaklarından emin olduklarını belirttiler. Adaylarını da tanıdıklarını, hak hukuk çerçevesinde bu memleketi yönetecek en dürüst adayların HÜDA PAR adaylarının olduğunu ifade ettiler.
 
 
Ev ve köy ziyaretleri
Tasan, ev ve köy ziyaretleri kapsamında Bardakçı, Akçaören, Pirgarip, Alaköy, Meydancık köyleri ve Beyüzümü ve İstasyon Mahlleleri’nde vatandaşla bir araya gelerek projelerini paylaştı.
 
Ziyaretlere konuşan Tasan, amaçlarının İslam’ı gittikleri her yerde anlatmak ve insanların yaşam tarzını İslam’a göre yaşamaları için tavsiyelerde bulunmak olduğunu hatırlattı. Tasan, “Halkımızın bizlerin vesilesiyle ibadetlerini daha dikkatli yapması, kim bilir bazılarının hidayete ermesi bizler için binlerce belediye kazanmaktan daha hayırlıdır.” dedi.
 
Tasan, “Menfaat ve bir iltifat beklemeden ve mükâfatımızı yalnızca Allah’tan bekleyerek programımızda da belirttiğimiz amaçlarımıza varma noktasında başarının ancak Allah’ın (CC) dilemesi ile olacağını bilerek bu yolda imkân ve takatimiz yettiği ve elverdiği ölçüde yürümeye azimliyiz.” dedi
 
Tasan, belediyecilik yönünden halka; “Yeşil bir şehir, temiz bir şehir, parklar, bahçeler, sosyal tesisler, spor alanları, ucuz ve rahat ulaşım, akıcı bir trafik, asfalt yollar, işgal edilmeyen kaldırımlar, temiz hava, temiz su, sağlıklı gıda, hızlı ve kaliteli hizmet en temel hakkınız, İnşallah bunları şehrimize ve ilçemize kazandırarak sizlere hizmet etmiş olacağız.” dedi.
 
Ziyaret edilen vatandaşlar ise ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, Hür Dava Partisi’nin çok zor bir görev üstlendiğine dikkat çektiler. (İLKHA)  
 
                                     

Bu haberler de ilginizi çekebilir