• DOLAR 32.6
  • EURO 34.776
  • ALTIN 2520.753
  • ...
Van`da aile içi eğitim semineri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN- Van Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı İpekyolu Şerif Onat Sosyal Hizmet Merkezinde aile eğitim programı kapsamında sosyal ekonomik destek alan ailelere aile içi iletişim konulu seminer verildi. Daha önce başlanan eğitimlerin bu etabına da ilgi yoğun oldu.
 
Ailelerin yaşam kalitesini arttırmak ve toplumda sağlıklı ailelerin artmasına katkıda bulunmak amacıyla geliştirilen Aile Eğitim Programı (AEP) çerçevesinde İpekyolu Sosyal Hizmet Merkezinde sosyal ve ekonomik destek alan aileler eğitim aldı. Yapılan çalışmayla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü sosyal ve ekonomik destek alan Ailelerin yaşam kalitelerini arttırmamayı ve aile bağlarını güçlendirmeyi hedefliyor.
 
Evlilik ve Aile Hayatı, Aile Yaşam Becerileri konularında; AEP Eğiticileri, Sosyal Çalışmacı  Ahmet Arif Utkan ile Psikolog Özlem Fidan tarafından verilen eğitimi katılımcılar ilgiyle izledi.
 
Aile içi iletişimin önemi üzerinde yoğunluklu olarak durulan seminerde katılımcıların sunumlara aktif katkı sunmaları sağlandı. Eğitime katılan aileler bu eğitim programından yararlandıklarını, hayatlarında ufak da olsa müspet değişikliklerin olmasının kendi yararlarına olacağını ifade ettiler. (Murat Dalgın-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir