• DOLAR 32.342
  • EURO 35.154
  • ALTIN 2309.541
  • ...
SON DAKİKA
Bitkisel ürünlere talep arttı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR – Halkın bitkisel ilaçlara yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden baharatçı Celal Ataşbaş, bitkisel ilaçların bir çok hastalığa iyi geldiğini öne sürdü.

 

Ataşbaş, kış aylarıyla birlikte halkın bitkisel ürünlere olan talebinin arttığını söyledi.

 

Halk öncelikle bitkisel ilaçlara başvuruyor

Yıllardır bu mesleği yaptığını ve halkın çoğu hastalık için öncelikle kendilerine başvurduğunu  iddia eden  Ataşbaş, “Kış aylarında çok kişi bize gelip bitkisel ilaç istiyor. Çünkü Soğuk algınlıklarına, nezleye, gribe, astıma, bronşite, faranjite, solunum yolu enfeksiyonlarına ve 40 yıllık balgam sökücü etkisine sahip çaylarımız var. Ancak şuanda en çok rağbet gören ürünlerimiz Ballı zencefil macunları, unutkanlık, konsantrasyon ve uyku bozuklukları, bronşit hastalıkları ve kış aylarında geçirilen hastalıkların önüne geçebilecek olan ürünledir.” dedi.

 

“Doktorların tedavi edemediği hastalıklara bitkisel çözüm var”

Doktorların tedavi edemediği bazı hastalıklar için bitkisel ilaçların olduğunu öne süren Ataşbaş, “Örneğin konsantrasyon bozukluğu, unutkanlık için mükemmel sonuç veren ürünler var. Kalp damar tıkanıklığı, nefes darlığı, böbrek rahatsızlığı, karaciğer yağlanmaları ve hepatit A, B, C’lerde çok çok etkili bitkisel olan ürünler var. Kilo aldırıcı ve zayıflatıcı ürünlerin yanı sıra doktorların tedavi edemediği kansere ek takviye olarak hücre yenileyici tabletlerimiz, çaylarımız, macunlarımız vardır. Onun yanında idrar yolu iltihaplanmaları için, İdrar söktürücü prostat rahatsızları için, prostat çözücü prostat kanserinde dahi mükemmel çözüm veren ürünler mevcuttur. Bunların hiçbirinin içinde kimyasal madde yoktur.” İfadelerini kullandı.

 

“Düzenli olarak kullanıldığında faydası görülür”

Bitkisel ilaçların düzenli kullanıldığında ancak faydasının görüleceğini söyleyen Ataşbaş, “Biz yıllardır bu mesleği yapıyoruz ve bizim müşterilerimizin yüzde doksanı kullandığı üründen gerçekten memnun kalıp tekrar gelen kişilerdir. Bizim en büyük avantajımız müşterilerimizin bize olan güvenidir. Çünkü müşterilerimiz sürekli geliyor ve bitkisel ilaçlar da düzenli olarak aksatılmadan kullanılırsa gerçekten çok güzel sonuç verir. Ve bizde halkımızın bitkisel ilaçlara yönelik olumlu bir sonuç aldığını gerçekten görüyoruz.” dedi.

 

“Televizyon ve İnternette satılan ürünlere güvenmeyin”

Televizyonda ve İnternette satılan bitkisel ilaçlara güvenilmemesi gerektiğinin altını çizen Ataşbaş, “İnternette ve televizyonda satılan ürünlere biz güvenmiyoruz. Çünkü alındığı takdirde karşıdan muhatap alacak kimse çıkmıyor. Ondan dolayı muhatap alabilecek yerden ve hem de güvenli bir yerden alışveriş yaparlarsa kullandıkları ürünlerden memnun kalırlar. Ayrıca bir şikayeti, bir arzusu, bir isteği olduğu zaman karşılarında muhatap alabilecek birileri olur.” şeklinde konuştu. (Ömer Yasin Ergin - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir