• DOLAR 32.349
  • EURO 35.124
  • ALTIN 2303.182
  • ...
Batman Sağlık-Sen İl Divan Kurulu Toplantısını yaptı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman Sağlık-Sen, Laviva’da Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Aziz Aslan’ın ve üyelerinin katılımıyla İl Divan Kurulu Toplantısı yaptı.

 

İl Divan Toplantısını yapmak üzere Batman’a geldiğini söyleyen Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Aziz Aslan, Ankara’da Sağlık Bakanlığı’nda yapılan çalışmalar hakkında üyelerini bilgilendirmek ve hem de kendi illerindeki çalışmalarla ilgili bilgi almak için toplantı yaptıklarını söyledi.

 

Sağlıktaki değişim, dönüşümle birlikte sağlık çalışanlarının çok zor şartlar altında çalıştıklarını ifade eden Aslan, “Gerek fiziki gerekse de mesai alanındaki sıkıntıları olsun ve diğer sıkıntılarını kendilerinden dinleyip bunu bakanlıkla paylaşmak için istişarelerde bulunduk. Sağlık çalışanları sağlık alanındaki hizmeti verirken her zaman hazır olmuşlardır. Ancak toplumda şöyle bir algı da var; bu çalışmaların mimarı sağlık çalışanları olduğu halde vatandaş bunun farkında değil. Biz bu noktada aynı zamanda hem idarecilerimizi hem çalışanlar vasıtasıyla hastanede yapılacaklar noktasında çalışmalar da yürütüyoruz. Hastaneye giren hasta vatandaşımız için danışma bürolarını kurmak istiyoruz. “ dedi.

 

En birinci görevlerinin sağlık çalışanlarının haklarını korumak ve onların yaşam standartlarını yükseltmek olduğunu vurgulayan Aslan, bunn için genel merkez olarak ellerinden gelen tüm çabayı harcadıklarını kaydetti. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir