• DOLAR 32.386
  • EURO 35.122
  • ALTIN 2326.454
  • ...
"Birileri milli iradenin üstünde olmaya çalışıyor''
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Bingöl'e gelen Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, son günlerde yaşanan olayları değerlendirdi. Bakan Yılmaz, yaşanan bu olaylardan Türkiye’de yaşayan hiçbir insanın kazançlı çıkmadığını söyledi.

 

“Tuzak kurmaya çalışanlar aslında millete tuzak kuruyorlar”
AK Parti Bingöl İl Başkanlığı'na getirilen Yusuf Coşkun ile birlikte partililere hitaben bir konuşma yapan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Türkiye gündemini değerlendirdiği konuşmasında, bazılarının bütün gayretleriyle Türkiye'nin önüne kesmeye çalıştığını ifade etti.

 

Başbakana tuzak kuranların aslında millete tuzak kurduklarını savunan Yılmaz, "Aslında Türkiye'ye tuzak kurmaya çalışıyor fakat bütün tuzakların üstünde Yüce Rabbimizin ve milletimizin takdiri var. İnşallah bütün tuzaklar boşa çıkacaktır." ifadelerini kullandı.

 

"Dünyada da çok daha söz sahibi, çok daha güçlü bir ülke haline geleceğiz"
Yakın zamanda TBMM'ye yeni bir demokrasi paketi getireceklerini açıklayan Bakan Yılmaz, "Demokraside daha ileriye gideceğiz daha ileri adımlar atacağız önümüzdeki günlerde meclisimize bir demokrasi paketi daha götürüyoruz. İnşallah bu sonda olmayacak yeni, yeni paketler götüreceğiz, yeni yeni demokrasi adımları atacağız kim ne derse desin biz daha özgür bir ülke olacağız daha demokratik, daha bağımsız bir ülke olacağız. Dünyada da çok daha söz sahibi, çok daha güçlü bir ülke haline geleceğiz." şeklinde konuştu.

 

"Ülkemizin huzurunu bozmaya çalışıyorlar"
“Ülkemizin huzurunu bozmaya çalışıyorlar, halkımızın ekmeğiyle oynamaya çalışıyorlar” diyen Bakan Yılmaz, “Bakın son dönemlerde ne oldu? Faizler arttı, dolar yükseldi,  borsada bazı düşüşler yaşandı, peki kime zarar verdi bu olanlar? Milletimize zarar verdi, ülkemize zarar verdi. Bu işlerden kim kazançlı çıktı? Bunu sormak lazım. Türkiye’de yaşayan hiçbir insan kazançlı çıkmadı." diye konuştu.

 

“Birileri milli iradenin üstünde olmaya çalışıyor’’
Birilerinin milli iradenin üstünde olmaya çalıştığını ifade eden Bakan Yılmaz, "Sizin seçtiğiniz insanların karşısına çıkıp, onları yıpratıp istikrarı bozmaya çalışıyorlar. Başbakandan mı yanayız, başbakana tuzak kuranlardan mı yanayız? Bu kararımızı vereceğiz. Milletin iradesinden mi yanayız, milletin iradesine müdahale edenlerden mi yanayız, bu kararımızı vereceğiz." diye konuştu.  (Nihat Kanat - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir